Miért van az hogy eszek normálisan és amikor jól laktam rá 5 perc és újra farkas éhes vagyok mitől van ez?
Biztos hogy nem normálisan laksz jól. Egyél laktató kaját , ne ilyen csirke mellet meg valami 0 kalóriás vackot.
Én megeszek 3*10 cm-es paprikás szalonnát, nem vagyok éhes egész nap.
Bizonyára nem megfelelő ételeket eszel vagy nem megfelelőmennyiségben.
A párom betolja a kis 1000-1200 kcalos reggelijét és bírja a könnyű fizikai munkát 8 órát át, még haza is teker vagy fut. Neki mindegy, mi az.
Nekem sok zsír és sok fehérje kell, leglaktatóbb ételem a tojás. De van, akinek ez egyáltalán nem működik, a hús viszont igen. Kit a térfogat, kit a rost segít, én eléggé immunis vagyok rájuk. Zöldségből nekem másfél kiló sem ér semmit, még zsírral sem, fehérje nélkül nem megy, a gyümölcstől sok ember csak éhes lesz, de van, aki prímán jóllakik zöldséggel és gyümölccsel (azért érdemes mást is enni mellé, hacsak nem miniétkezés). Tapasztald ki, neked mi a laktató, persze az egészség és a megfelelő tápanyagbevitel biztosítása is fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!