Tudtok olyan ételt, ami nemcsak egészséges, hanem finom is?
Kismilliót, de természetesen egyéni, hogy kinek mi finom és mit tart egészségesnek...
Én kizárólag a kedvenceimet eszem és jóformán mind egészséges.
Ma pl. zöldborsólevest, rántottát, főtt tojást, szedres piskótát ettem s ezek nekem totálisan egészségesek s odavagyok értük.
A vajas kenyér és a körte kevésbé jó számomra, de finoman beleférnek s nagyon megérik.
A földimogyoró is egészséges és finom, azt is ettem ma.
A csokis banánom is egészséges és finom, pár gramm természetes cukor nekem OK.
Plusz ettem egy halom zöldséget, az is mennyire remek volt és nem annyi, hogy gondot okozott volna (mindenből van egészségtelen, sőt halálos mennyiség, még vízből is, nekem pedig a sok szénhidrát akkor sem jó, ha szénhidrátszegény zöldségből jön. de ehhez NAGYON sokat kéne ennem).
Természetesen a fentiek közül van, ami egyesek szerint nem egészséges. Találkoztam már olyan véleménnyel, hogy a kakaó vagy a vöröshagyma problémás. Nos, én ezt nem osztom.
Hozzáadott cukrot nem eszem, az nekem fontos.
Nem szeretsz normális ételeket? Szinte mindenkinek vannak kedvelt ételei s azért ez nem csupa cukrozott vacak s agyonfeldolgozott akármi.
dinnye
alma
banán
narancs
kefír
joghurt
sajt
tojás
tárkonyos zöldségleves
csirkemell
tonhal
batáta
datolyaszilva
grapefruit
citrom
méz
limonádé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!