Hogyan hízzak egészségesen?
Figyelt kérdés
Úgy érzem kicsit sovány vagyok. A BMI indexem 18,5. Talán rámférne 1-2 kiló, de egyszerűen hiába eszek, nem hízok. A sportról nem szeretnék lemondani, nagyon fontos része az életemnek.
Tudtok adni egészséges "hízó tippeket"? Vagy túlaggódom és majd magától úgyis jön idővel?
2018. júl. 25. 23:42
1/2 anonim válasza:
Én is ebben szenvedtem sokáig.Ha rendszeresen edzel és igy sem hízol akkor bizony a kajálásban lesz a gond ( ne mond h eleget eszel). Próbálj több zsírosabb ételt enni ( pl sertéshús) és ne félj attól hogy hájas leszel mert ha normálisam edzel nincs ahogy.Persze egyél mást is,sok fehérjét szénhidrátot és igyál sok vizet.Edzés után fogyaszd főként amit irtam.Próbálj minden második órában vmit falni(egy gyümölcs,egy szendvics,egy bármi).Sok sikert.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Szerintem is az étkezéssel van a gond.
kb. két óránként eszem valamit. A reggelizés ment nehezebben, de már arra is rászoktam (általában zabkása gyümölccsel). És este kb 10-kor szoktam enni utoljára, ez amolyan második vacsi. :D Általában az ebéd és a normális vacsi a nagyobb adag.
Mindent eszek egyébkénl.
L
2018. júl. 25. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!