Milyen volt a mai étkezésem? Ti mit esztek egy nap? ( Tudom sok volt ma kicsit a kenyér. De nem minden napom ilyen)
Reggeli: 2 db tk kenyér, 2 szelet laktózmentes sajt, 3 szelet csirkemell sonka és zöldség
Ebéd:húsgombóc leves, közepes adag lecsó és 1 db tk kenyér
Uzsonna: 2 db alma
Vacsora: 2 db tk kenyér és 4 db rántott padlizsán
Ma fél órát jógáztam és negyed órát kardióztam.
Kellene még fehérje, gondolom, de igazából nem tudhatom, hisz a szelet (amit a darab alatt érthetsz a kenyérnél), adag, darab nem mértékegység és recept sincs. Ki kéne számolnod legalább a makrókat - vagy ránézésre tippelni, hogy OK-e ez, te legalább látod a mennyiségeket és az összetételt.
Merőben változó, mit eszem egy nap, de a fehérjebevitelemmel sosincs baj s a tápanyagbevitelemmel is ritkán, inkább csak kemény diétában s akkor szedek magnéziumot és kész. Mostanában mindenfélét eszem, hús, laktóz, cukor és feldolgozott ételek kivételével (nyomokban ezek is előfordulnak). Odafigyelek a táplálkozásomra, hisz elég fontos ez.
Néha én is viszonylag sok kenyeret eszem (főételként fér be, mert más ételhez nem eszem és kis mennyiségben sem megy), de ez nálam ritka és évekig glutént sem ettem, akkor nem is volt. Nekem belefér, te döntsd el, nálad mi a helyzet.
Az ételeid egész normálisak, bár tényleg sok ma a kenyér, de ha ez nem rendszeres, OK.
Reggelire magvakat,
Tízóraira pár szem csokis kekszet (Amerikából kaptuk ajándékba)
Ebédre tegnap olívabogyós-paradicsomos-paprikás tésztasaláta volt (a zöldségek nyersen)
Uzsonnára 2 marék cseresznyét ettem vaníliapudinggal
Vacsira meg gyümölcsleves tejszínhabbal, magvakkal
Ezen kívül ittam 2 kávét, meg ettem mandulát, kesudiót, és 4-5 csík csokit.
Mozgás: megint bedurrant a térdem, így pár napig sztornó.
Ma reggelire mandula (általában magokat tudok csak ennyi reggel, vagy 2-3 kekszet) volt
Tízóraira szőlő volt, meg kis kesudió
Ebédre házi tacco lesz, páromnak húsos raguval cheddarral, nekem saláta-paradicsom-hagymával cheddarral
Uzsonna: magok, málna
Vacsi: lencseleves
Ezen felül kávé, meg a szokásos pár csík csoki <3
Szerintem kevés a zöldség és a gyümölcs. Ehetnél több olajos magvat vagy hüvelyest is.
Nálam a mai nap ez volt
Reggeli: cappucino, narancslé, sokmagvas tk. zsemle vegán mandulasajttal, koktélparadicsom, uborka, retek, zellerszár, saláta, rukkola
Ebéd: cseh erdei gombás lencse, magtejföllel, sok-sok petrezselyemmel megszórva
Vacsora: kesu"feta" (épp most sütöttem) friss fűszeres-olívaolajos marinádban, baguette, tapenade, koktélparadicsom, paprika; rukkola, és egy kis serpenyőben pirított maradék erdei gomba.
Napközben ettem emellett még áfonyát, ribizlit és szedret is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!