Hobbi szintű testépítéshez ez milyen étrend? tudni kell azt még hogy heti 9 állóképességi edzésem van (MMA) és 4 kondi .
389
kcal
150 g
Berner sajtos baconos virsli
F:
23
SZ:
2
ZS:
33
567
kcal
3 szelet (210 g)
Fehér kenyér
F:
17
SZ:
110
ZS:
6
189
kcal
1 szelet (70 g)
Fehér kenyér
F:
6
SZ:
37
ZS:
2
356
kcal
1 adag (400 g)
Gulyásleves sertéshúsból
F:
27
SZ:
29
ZS:
15
161
kcal
15 dkg
Pulykamell sonka
F:
23
SZ:
2
ZS:
6
189
kcal
1 szelet (70 g)
Fehér kenyér
F:
6
SZ:
37
ZS:
2
315
kcal
150 g
Rántott csirkemell
F:
30
SZ:
19
ZS:
13
196
kcal
2 adag (50 g)
Iso Whey ZERO fehérjeturmix
F:
42
SZ:
3
ZS:
0
341
kcal
160 g
Rio MareTonhal olíva olajban
F:
26
SZ:
0
ZS:
42
107
kcal
1 adag (28 g)
BioTechUSA Nitro Pure Whey Gold
F:
21
SZ:
2
ZS:
2
ÖSSZES BEVITEL:
2809
kcal
Fehérje: 220g
Szénhidrát: 238g
Zsír:121g
szia!
Nagyon sok mindentől függ, hogy az egyénnek jó e az adott étrend. Pl súlyod, magasságod, korod, nemed stb...Az se mindegy ezeket mikor eszed. Pl a fehér kenyér, edzés előtt után? mennyivel? a fehér kenyér gyors felszívódású, ha gyorsan kell az energia ill egy kemény edzés után mehet, de egyébként nem ajánlatos mert csak a vércukorszinted növeli meg feleslegesen. Illetve van aki a szh többlettől van aki a zsír többlettől hízik. Tényleg nehéz csak ennyi adatból megmondani jó e neked...Ennyi aktivitás mellett,anélkül, hogy tudnám a többi adatod szerintem fogyni fogsz 2800 kalóriával.
Nem valami jó étrend s a fehérje szinte tuti bőven sok (ha izomból vagy 100 kiló, akkor csak kicsit feleslegesen sok, kivéve, ha tudod, hogy te több fehérjét hasznosítasz, mint az emberek többsége. vagy kokszolsz, az megint más világ).
De adatok nélkül a makrókra se tudok mit mondani, az egyes ételekbe bele se fogok, mivel mindenkinek más a véleménye a dolgokról. S te érzed, mi van. Nem mindenkinek árt a glutén (de sokkal több embernek, mint ahány gluténérzékeny) vagy a gyors ch. Van, akinek príma energia, csak persze ne vegye el a helyet a fontos tápanyagoktól. Chronometerbe beírnám, mi merre, mert nem tudom fejből az ételek tápanyagtartalmát.
Zöldség is kéne. Lehet, hogy van, csak nem számolod?
180cm 80kg 12%tzs 17 eves vagyok
Igen eszek zoldseget paradicsomot paprikat tobbnyire.
Ja es kifelejtettem hogy reggelire szoktam meg inni 100g zabpehelyel 1 feherjeturmixot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!