Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egy éjszaka alatt 1,5 kg...

Egy éjszaka alatt 1,5 kg fogyás, ez hogy lehetséges?

Figyelt kérdés
23/F vagyok és már több éve küzdök azért, hogy felszedjek valamennyi súlyt. Korábban tartósan 53-54 kiló voltam, viszont tegnap este megmértem magam és 57.1 kg volt a súlyom, ma reggel viszont 55.7, szóval egy éjszaka alatt fogytam másfél kilót ami nagyon durva. Mondanom sem kell, hogy már mindent kipróbáltam és semmitől nem tudtam tartósan súlyt felszedni (multivitaminok, táplálékkiegészítők, egyéni étrend, a kondizástól még vissza is fogytam néhány kilót, pedig akkor is szedtem mindenféle cuccot). Szóval ha valaki tud ésszerű magyarázatot adni erre a jelenségre, annak nagyon örülnék. Sajnos attól tartok, hogy a vizsgaidőszakra újra veszítek a súlyomból pedig ha elérném a 60 kg lélektani határt, talán akkor izmot is könnyebben tudnék felszedni. Méghogy a fogyás olyan nehéz dolog a kövérek szerint... :D

2015. ápr. 4. 10:32
 1/5 anonim ***** válasza:

A fogyás is nehéz, de a hízás is. (Kövér vagyok, a legjobb barátnőm meg a hízásért küzdött. Természetesen mindketten sikertelenül próbálkoztunk...)

Azért, mielőtt így nekiesel, nem ártana megnézetned a hormonjaidat, nem-e túlpörgött az anyagcseréd. Illetve a bélben, ha felszívódási zavarod van, akkor se tudsz hízni (bélféreg is lehet, de glutén allergia is stb..). Amúgy eszel te elég kalóriát?

2015. ápr. 4. 10:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Napi 4-5 étkezés (+gyümölcsök, tejtermékek, szóval minden) megvan ha itthon vagyok, az viszont már egy másik történet, ha elmegyek itthonról egész nap, nem nagyon tudok odafigyelni az étkezésemre. Itthon is teljes kontroll alatt tudok csak figyelni a táplálkozásra, mert egyszerűen sosem vagyok éhes, hát még ha bejárok reggeltől estig az egyetemre. Azt is elfelejtem, hogy ettem aznap. A probléma pedig itt jön, ugyanis csak akkor tudok a megszokottnál többet enni ha éhes vagyok, máskülönben rosszul érzem magam és néha hányingerem is van.
2015. ápr. 4. 10:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Tök jól étkezel! :) A legtöbb fogyókúrázónak éppen így kéne ennie: sokszor keveset, változatosan (plusz ugye alacsony kalóriával).

Ha megvizsgáltatod magad, és minden stimmel, és még mindig hízni akarsz, akkor gondolj arra, hogy pár év, és örülni fogsz, hogy nem vagy elhizva, mert a korral lassul az anyagcsere, és jót tesz, ha nincsenek túlterhelve az öregedő izmaid, csontjaid.

Amúgy miért akarsz hízni? A lányokat nem érdekli, hány kiló vagy, se a munkaadókat. Fektess valami másba energiát! :)))

2015. ápr. 4. 10:55
 4/5 anonim ***** válasza:
60%
Ha nagyon melegen takaróztál, akkor ez izzadtság is lehet.
2015. ápr. 4. 22:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Én éjszakánként 2kg-ot fogyok. 2x-i vizelés, izzadás, ilyesmik.
2015. nov. 8. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!