A barátomnak a pénisze feletti rész és a "golyói" iszonyatosan piros és olyan mintha valami fertőzés lenne neki rajta. Nagyon sokszor viszket neki, főleg éjszaka. Már borotválni sem borotválja, lehetséges h az váltotta ki? De akkor miért nem múlik?
Az oldat formája sokkal jobb lenne.utána meg Bepanten
mert fertőtlenitő is van bent
Én komolyan nem értem, miért gondolják az emberek azt, hogy gáz ilyennel elmenni az orvoshoz, mikor az (bőr- és nemibeteg-gondozó) orvost pont ezért tartják. Ellenben minden hülye kapásból aszongya rá látatlanban is, hogy GOMBA, amikor még millióegy egyéb oka is lehet annak, valamint a Canesten-t ajánlgatja felelőtlenül, mikor jól tudjuk, hogy a Canesten az nem egy csodakenőcs, sokszor az ilyen felelőtlen "ajánlgatásokkal", úgynevezett... "jótanácsokkal" csak többet rontanak a helyzeten, mint használnak vele.
Csak azt nem értem kérdező, ti is eddig mit csináltatok, hogy nem került még ma a barátod a bőr- és nemibeteg-gondozóba!? Akár le is száradhat neki, akkor sem megy el, vagy mi?? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!