Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Étrendkiegészítőt szeretnék...

Étrendkiegészítőt szeretnék venni, elsősorban halolajat. A Zinzino Balance Oilt ajánlották. Tudtok erről valamit?

Figyelt kérdés

2018. máj. 28. 15:55
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Bocsánat nem a 11-es, hanem a 19-es válaszra írtam az imént
2019. márc. 7. 22:35
 22/34 anonim ***** válasza:
44%
és a 20-as válaszra: Láttam én is azt a marketing anyagot, amit vérzsír analízisnek nevez a Zinzino. Nem csak Önnek, de a legtöbb magyar embernek 2% körüli lehet az omega-3 indexe. 8% vagy több csak nagyon kevés embernek van a világon, pl. Japánban, Koreában, Norvégiában. Kiváncsi vagyok, hogy hány hónap múlva küldi majd a Zinzino, hogy elérte ezt az eredményt. :-)
2019. márc. 7. 22:40
 23/34 Áipli Magdolna ***** válasza:
50%

Nekem eddig minden úgy lett, ahogy igérte a zinzinó.

Fél év alatt beállt a normális értékre és a második fél évben gyógyulunk meg teljesen. boldogság vele a gyógyulás. 20 évig az orvosok csak gyógyszert adtak volna, de nagy fájdalmaknál már az sem ért semmit. Élmény volt meggyógyulni vele. 29 euróba kerűlt de a többszörösét odafizettem volna ézért az olajér. Ha valaki nem a saját bőrén tapasztalja meg a jótékony gyógyító hatását az, hogy mer nyilatkozni, Nem gondol bele, hogy lehet hogy sok beteg ember az ő nyilatkozata miatt nem fogja használni, nem fog meggyógyúlni.Miért nem támadjátok a patikába kapható készítményeket, arról már több cikk megjelent, hatástalanok a forgalomba lévő összes omege 3 készitmény, mert hiányzik belőle a polifenol, ami nélkűl nem épűl be az omega 3.patikait támadjátok, mert az tényleg hatástalan.

A zinzinót meg bátran szedjétek, Beteg ember nem fog csalodni. Csak az okoskodók.

2019. márc. 8. 00:58
 24/34 animal mother válasza:
49%
A Zinzino egy kétes hírű MLM csoport túlárazott terméke, ugyanennyiért vannak jobbak is. Mellesleg kutatások sora bizonyította, hogy a tengeri halak fogyasztása hatékonyabban és jobban juttatja be az omega-3 zsírokat a szervezetbe, mint bármilyen külön szedett olaj vagy kapszula.
2019. aug. 30. 12:55
 25/34 Áipli Magdolna ***** válasza:
44%

Nem értem az előttem szólót.

Mondhat bárki bármit. MEGGYóGYÚLTAM tőle.

Nem érdekel, hogy mit tett, hogy készíti a termékeit, nekem használ.

Most voltam szemvizsgálaton. 0.75 tel mind a két szemem javúlt.10 éves korom óta hordok szemüveget .Most 60 vagyok.

2019. szept. 2. 15:30
 26/34 animal mother válasza:
100%
Melyik része nem volt érthető? Azt írtam, hogy egy túlárazott termék, ugyanannyi pénzért van jobb is. Ez nem zárja ki azt, hogy valakinek javul tőle az állapota.
2019. szept. 2. 18:06
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Magdolna! Az omega-3 zsírsavak alapvető tápanyagok, MINDENKINEK szüksége van rá egész élete során. De önmagában nem sokat ér, a legfontosabb a változatos és kiegyensúlyozott étrend, melynek nagyon fontos része az omega-3. Sejtjeink építőeleme, szabályozó rendszerének fontos része.

Ezen túlmenően, főként gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően, valóban csökkentheti egyes betegségek kialakulásának esélyeit vagy mások megelőzhetők vele, DE MEGFELELŐ MENNYISÉGBEN és más tápanyagokkal MEGFELELŐ ARÁNYBAN fogyasztva. A kulcs tehát az EGÉSZSÉGES ÉTREND.

Tehát az omega-3 NEM gyógyszer és NEM csodaszer, SENKI SEM GYÓGYUL MEG tőle, ez butaság. Ha az MLM-es "képzett szakemberek" ilyet állítottak, vagy ígértek, amin egyáltalán nem csodálkozom, akkor sajnos becsapták Önt.

A Zinzino omega-3 tartalma még elég ahhoz, hogy legyen valamilyen hatása. Más termékekhez viszonyítva viszont nagyon kevés. Drága, gazdaságtalan termék (a piramisban mindenkinek kell, hogy jusson egy kis haszon). Tehát valójában egy olcsó halolaj drága köntösben.

Javaslom, hogy válasszon egy prémium minőségű halolaj kapszulát és fogyasszon mellé napi egy két kanál szintén prémium minőségű extra szűz olíva olajat (nem az olcsó ipari olíva olajra gondolok). Ez sokkal többet fog érni, mint a teljesen alaptalanul misztifikált Zinzino halolaj.

2019. szept. 3. 09:57
 28/34 anonim válasza:
32%
Én már 1 éve szedem és megszűnt az alergiám nem vagyok beteg és a rákos sejteimet is eltüntette.Amúgy 30 éves kutatás van mögötte és az orvosok csak azért nem mondják az embereknek a zinzinót mert csak a gyógyszerekért kapnak jutalékot.
2019. okt. 1. 07:09
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Boxerben az igazi!

Senkinek sem tünteti el a rákos sejtjeit sem a Zinzino, sem más halolaj, erre csak azt tudom mondani, hogy Önt nagyon becsapták.

30 éves kutatás pedig maximum az omega-3 mögött van, sőt talán több is. Tudományos adatbázisokban kb. 30000 kutatás lelhető fel a témában. Ebből 1 db! olyan kutatás van, amelyben megemlítik a Zinzinot, melyet maga a Zinzino cég készíttetett, fizetett (ebből sejthető mennyire elfogult). :-)

Az orvosok pedig azért nem ajánlják a Zinzinot, mert semmi okuk rá, mivel kb. 100 olyan termék van a piacon, ami pontosan ugyanilyen halolaj és ráadásul reális áron adják.

2019. okt. 2. 19:47
 30/34 Áipli Magdolna ***** válasza:
22%

Akkor tessék abból 100 termékből választani. Szedheti 1000 évig akkor sem hoz változást. Nagyon sokunknak meg igen, akik a Zinzinót választják.

Tessék osztani az észt is, sok embert eltérit a gyógyulástól, de tegye lelkiismerete szerint.

Ha bárki szervezete megkapja az optimális táplálékot

kijavitja a hibáit. A ZINZINO OPTIMÁLIS TÁPLÁLÉK.

2019. okt. 3. 06:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!