Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Étrendkiegészítőt szeretnék...

Étrendkiegészítőt szeretnék venni, elsősorban halolajat. A Zinzino Balance Oilt ajánlották. Tudtok erről valamit?

Figyelt kérdés

2018. máj. 28. 15:55
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
Azt már látom, hogy Zinzino halolajat nem érdemes. Láttam, hogy hozzáértő vélemények is vannak, megírnátok, hogy ti melyiket szeditek és miben jobb, vagy másabb? - mert nálatok legalább van már tapasztalat.
2018. jún. 27. 17:46
 12/34 anonim válasza:
29%
Sziasztok! A DM-ben szoktam venni, de mindig mást. Ott csak kapszulást találtam eddig.Viszont olvastam, hogy a kapszulában lehet avas is a halolaj, azt meg akkor sem tudod meg, hogy az volt, ha lenyelted.
2018. júl. 11. 09:47
 13/34 anonim válasza:
Azt, hogy avas, akkor sem tudod megállapítani a vásárlás előtt, ha üveges olajat veszel. A kapszulásból "nyiss fel" egyet és ellenőrizd. Egyet megér!
2018. júl. 11. 09:50
 14/34 anonim ***** válasza:
89%
12-es válaszolónak: Ezt a butaságot valószínűleg egy üveges kiszerelésű halolajat gyártó/forgalmazó oldalán olvastad. Minden termékben vannak antioxidánsok (függetlenül a kiszereléstől), melyek a halolajat védik az avasodástól (tehát nem "miattad" van pld. az E-vitamin benne, ahogy sok forgalmazó ezt kiemeli, hogy hűha, az én termékemben ez is van, - csak hogy ezt is tisztázzuk -, hanem ez kizárólag a halolajat védi az oxidációtól). A kapszulás termékek sokkal tovább, akár évekig eltarthatóak, az üvegesek néhány hónapon belül avasodni kezdenek. Ez logikus is, hiszen a kapszula védi meg az olajat, hogy a levegővel közvetlenül ne érintkezhessen. Ettől függetlenül, persze egy olcsó "noname kínai", legyen az kapszula vagy üveges halolaj nem kizárt, hogy avas. Ezért ha valaki mégis ilyen olajokra pazarolja a pénzét, akkor rágja szét nyugodtan a kapszulát, vagy kóstolja meg a kanalasat, mielőtt elkezdi szedni, és ha rossz ízű, azonnal dobja is ki. Szóval vásárolj inkább minőségi halolajat és ha azt megfelelően tárolod, biztos lehetsz benne, hogy nem avas az olaj a kapszulában.
2018. júl. 12. 14:46
 15/34 anonim ***** válasza:
11-es hozzászólónak: A Minami márkát, vagy esetleg az Omacor terméket tudom ajánlani. Minőségük azonos, nagy tisztaságú halolaj koncentrátumok, a Minami viszont széles termékpalettával rendelkezik, minden korcsoportnak van speciális termékük. És vannak egyedi, különleges termékeik is pl. gyermekeknek vagy kismamáknak, vagy pl. idősödő korúaknak is. Ezek olyan professzionális termékek, amiket gyógyászati célokra is használnak világszerte és omega-3 kutatások során is felhasználnak. Aki magas dózisban (mindenkinek ajánlott egyébként) szeretne nagy tisztaságú speciális élelmiszer forráshoz jutni, akkor ez a legjobb, leghatékonyabb megoldás.
2018. júl. 12. 22:22
 16/34 anonim válasza:
Én mindig a krémmánián tájékozódom, és ott olvastam utána más halolajat tartalmazó termékeknek. Mivel azonban zinzino halolaj nincs fent az odalon, ezért még nem mertem kipróbálni...
2018. júl. 19. 09:45
 17/34 anonim válasza:
Krémmánián Zinzino halolaj? Nekem eszembe sem jutna oda ilyet feltenni, pláne nem ott keresnék ilyen cuccokat. Ez nem olyan, mintha csavarboltban kenyeret akarnék venni?
2018. júl. 26. 13:40
 18/34 Áipli Magdolna ***** válasza:
34%

A ZINZINÓ balanszolajról csak nagy betűvel tudok beszélni.Amit kaptam tőle 4 hónap szerdés után hietetlen. 20 éve fennálló arcidegzsábám 4 hónap szedés után alig érzem.ha így maradna már ezzel elégedett volnék. De tudom, hogy megfog szünni.

A bátyám áttétes rákbeteg. a zinzinó halolaj szedése előtti vérképe 8-9 értéknél súlyos elváltozást mutatott. 2 hónap szedés után 3-4 a rossz, de az is közel van a jó értékekhez.

Egyik ismerősömnek 9 rákos elvátozás volt a hátán egy szivárgó az arcán, amit műtétre írtak ki. 3 HÉT szedés után elmaradt a műtéte. Most szedi 7. hónapja és eltüntek a rákos elváltozásai. Gyógyúlt. Elkötelezett zinzinó forgalmazó, bárkinek szívesen áll rendelkezésére.

A ZINZINÓ céget 40 szabadalom védi, több terméke az idei évtől a legmagasabb egészségminősítést kapta. Jelenleg folyik a dobozokon történő feltüntetés nyomdai munkái.

A ZINZINÓ VIVA / idegreható/ 400000 millió dollár kutatás eredménye. A világ legdrágább gyógynövényéből készül , a spanyol sáfrányból. Spanyolországba még az akadémikus orvoslás által is elismert andidepresszáns. TB alapon felírható . Megszünteti a horkolást is.

Elég szomorú, hogy gagyi terméknek minősíti, olyan aki nem is ismeri.Remélem egyszer belegondol, hogy mennyire félretájékozott.

Bárki leellenőrizheti, hogy jó terméket fogyasztott e eddig. A ZINZINÓ forgalmaz száraz vértesztett , Oslóban orvosi laboratórium 11 vérzsírra vizsgálja.

2019. jan. 27. 12:19
 19/34 Áipli Magdolna ***** válasza:
27%

Ha az omega 3 omega 6 arány 1:3, az enyém 1: 27 volt, akkor nincs gyulladás , nincs magasvérnyomás, allergia, mozgásszervi panaszok, de még csontritkulás sincs stb.. Még fontos a EPA és DHA együttes értéke 8 % legyen. Nálam 2.2 % volt ZINZINÓ balanszolaj szedés előtt.

6 hónap fogyasztás után állnak be ezek a jó értékre és

6-12 hónap alatt szünnek meg teljesen a betegségek.

2019. jan. 27. 12:48
 20/34 anonim ***** válasza:
75%

Kedves 11-es válaszoló! Sajnálom, de azt kell, hogy mondjam, hogy a Zinzino körüli felhajtás nem csak, hogy nevetséges, de alaptalan is. Ez egy teljesen kommersz halolaj és növényi olaj keverék. Hiába szépítjük, egy olcsó termék, amit drágán értékesítenek hiszékeny embereknek. De érdekességképpen néhány tényt hadd említsek:

Ez a cég korábban kávéval és kávéfőzőkkel foglalkozott (részben most is), szintén MLM rendszerben, majd valószínűleg már nem ment olyan jól, ezért kitalálták a Balance olajat, amivel most már Európa-szerte kereskednek. Tehát a kávé kereskedelemből egyenes út vezetett az egészségpiacra. Ön szerint ez mennyire profi? 😊 De mindegy nézzük tovább, mi van még.

Amerikába is megérkeztek, ahol ugyebár nagy múltja van az MLM kereskedelemnek, illetve ahol már egyébként sokan utálják is („értik”) ezt a kereskedelmi formát. Ezért elég kemény kritikát olvastam „A Zinzino egy hazugság, Ørjan Sæle pedig szerzője.” címmel, a tulajdonos nárcisztikus jelleméről, talán nem véletlenül. ( [link]

És most jön a dolog pikantériája. A cég második legnagyobb piaca Finnország, ahol szintén éles kritikákkal illetik sokan a céget, illetve ahol a rendőrség hosszas nyomozást folytatott ellenük, ugyanis a gyanú szerint a cég gyakorlatilag egy piramisjáték, a termékek pedig csak kellékek, a pénz az új tagok megszerzésével és csatlakozásával történik.

Finn kritika: „Csalás vagy rendszer” címmel, információk a cégről:

[link]

[link]

[link]

[link]

Kiváncsi lennék, hogy a magyar forgalmazók mit tudnak a fenti dolgokról, és mennyire érzik ezt korrektnek, vállalhatónak, profinak, mert szerintem az egész nagyon komolytalan. Tipikus átverés szaga van.

A Zinzino Balance halolaj része egyébként egy másik cég, a Lysi terméke, akik többféle halolajat gyártanak. A Zinzino csak megvásárolja az alapanyagot, melyet összekevernek valamilyen olíva olajjal, így jön létre a Balance olaj. Lehet, hogy azt sem ők keverik, hanem szintén bérgyártásban készül valahol, csak rákerül a Zinzino márkajelzés. Tehát nem csodálkozom, hogy fogalmuk sincs a magyar kereskedőknek, hogy mit is árulnak pontosan, illetve hogyan készült. A Lysi egyébként többféle halolajat gyárt, többféle halfajból, a tőkehalmáj olajtól kezdve, a klasszikus 18/12-es olajon át, 33/22-es (55%) koncentrátumot is. Ezeket az iparban mind olcsó halolajoknak nevezik. Hogy ebből mit használnak a Balance olaj előállításához azt már csak a Zinzino tudná megmondani.

Egy szó mint száz, önt nagyon megvezették. Semmi, de semmi különleges nincs ezekben a termékekben, alacsony omega-3 tartalmú túlárazott tömegtermékek. Javaslom, hogy független laborral készíttessen vérzsír analízist, és szedjen valami normális halolajat.

2019. márc. 7. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!