Az arabok ramadánkor nem fogynak le?
Semmi rosszindulatot vagy rasszizmust nem akarok sugározni, csak Snapen is vannak ezek a matricák meg filterek, hogy ramadán így meg úgy. Akkor gondolom most kezdődik nekik.
Van egy arab osztálytársam aki tartja, akkor ő most le fog fogyni?
Azt mondta, hogy már hét éves kora óta csinálja, szóval már hozzászokott, meg amikor mondtam neki, hogy a suliban miért nem eszik, úgy se látják a szülei. Ő meg csak mosolygott, és azt mondta, hogy ezt nem azért csinálja mert kényszerítik, hanem magáért.
Én meg így néztem, hogy wtf...nemigazán értettem.
Igazából a valódi kérdésem az, hogy miért csinálják ezt az egészet? Le akarnak fohyni, vagy mert muszáj nekik?
Google> ramadán.
Vagy akkor már megkérhetted volna az ismerősödet, hogy meséljen róla.
A ramadan nem fogyókúra.
Érdemes lenne az úgynevezett olvasást gyakorolnod, mondjuk 5 mondat erejéig.
Már miért fogyna le?
Persze, biztos van, aki annyira nappali evő, hogy automatikusan fogy ilyenkor... De a legtöbb ember jó abban, hogy egyen, ha éhes. Ráadásul elég hosszú evési ablak van.
Én van, hogy napi fél-1 órában eszem tartósabban. Ezt ugyan fogyás céljából is teszem, de azért azért tenni kell, én beleadok apait-anyait, mert a napi kalóriaigényem bevitele egyszerre igazán nem kihívás számomra. Viszont ha a nappali evést kihagyom, inkább hízom napi 1 evéssel is, azt hiszem (nem próbáltam, csak megtörténik néha, olyankor gigászi vacsorám van, kiéhezve).
Hogy miért csinálják, annak olvass utána. Nem, nem akar kb. minden muszlim hirtelen egyszerre lefogyni... Sosem hallottad még, MI a Ramadam?
Nem akarnak lefogyni, ez egy szokás.
És tudtommal csak napkelte és napnyugta között nem lehet enni-inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!