Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A lányok először mellről fogynak?

A lányok először mellről fogynak?

Figyelt kérdés
Teljesen megvagyok lőve....Fogyni akarok,és tudom hogyan,és már bőven elkezdeném...de van egy olyan dolog,aminek a válasza nélkül nem fogom elkezdeni!Szóval halottam az egyik barátnőmtől,hogy a lányok első sorban mindig mellről fogynak...Ezzel nagyon megijesztett,mivel egyedül a mell méretemmel vagyok úgymond megelégedve,és k*rvára nincsen kedvem először mellről fogyni,hiszen az egészet a hasam miatt kezdem el....Szóval?
2016. jan. 24. 14:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem. Azok akik hajlamosak először mellből fogyni, azok fognak először mellből fogyni.

Én pl hasból, aztán fenékből és utoljára mellből fogyok. De van akinél más a sorrend.

2016. jan. 24. 14:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm szépen! :-)
2016. jan. 24. 14:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az elsőhöz, ez genetika. Eddig 20 kilót fogytam és a mellem semmit nem változott (a nekem is messze legproblémásabb részem, a hasam se nagyon sokat, most már rajta a sor). Hogy a jövőben mi lesz, majd meglátjuk.

Van, akinek sokat csökken még a kosármérete is, nemhogy a mellbősége, másoknak semmit és amikor a mell kb. semmit nem változik, de a körméret a háj csökkenésével csökken, akkor állhat elő az a humoros eset, hogy az ember kosármérete nagyobb lesz a lefogyás után :D

2016. jan. 24. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!