Ha valaki bulimiás mi fog rajta először látszódni? Mennyi idő után?
Attól függ mennyire előre haladott. Nem értek egyet az elsővel.I Inkább egy anorexiást vagy inkább exorexiást írt le. Én bulimiás voltam. Folyton baj volt a gyomrommal, torkommal. Sokat köhögtem. Súlyfelesleg volt rajtam, Baromi sokat ettem, napi kaloriabevitel többszörösét. Azért az észre vehető. Észrevehető még: köhögés a Wc-ben, vagy csak hirtelen sokszor van hányingered, egy ártatlan köhögéstől is hányni kezdesz. Fáradékonyság, ingerlékenység, hízástól való félelem.
De bulimia elég sunyi dolog. Nem nagyon gyanakodnak.
Változó, amennyiben figyelmes az illető, márpedig általában titokban próbálják tartani akkor akár észrevehetetlen is. Én 5 éve bulimiás vagyok, még velem is változóak a dolgok. Függ, hogx mikrt rszel s azt hogyan , milyen formában tudod üríteni...
Hidd el, hogy a témának rengeteg minden áll a hátterében, hányni is ésszel kell, kérdés miért teszed? Ha testsúly kérdések ügyben akkor nyílván az illetőnek kerülni kell a csokoládé féléket , mert azok nehezen ürülnek a gyomorból, egyrészről mert megtapadnaka a bélfalon másrészről , mert eze szívódik fel legelőször cukortartalma miatt...
Látszhatnak a fognyomok, de egy rutinos hányó nem teszi tönkre a kezét(szüksége van rá ... ! )
Fáradékonayság viszont jellemző, ingadokzó testsúly , bár nem drasztikusan , alacsony -magas vérnyomás változás,arcpír, véres száj váladék, szédülés, mestruáció hiány, .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!