Bulímiás vagyok, sokat szúr a szívem! Milyen vitamint szedjek?
3 éve vagyok bulímiás, alul-felül purgálós típus...az utóbbi időben elég sokat szúr a szívem (nem csak ha purgálok), milyen vitamint szedjek, amiben van sok kálium?
Gondolom, hogy a káliumszintem alacsony, mivel már 3-szor voltam kórházban, és ez volt a baj! Akkor Kaldyumot kaptam, de az vényköteles sajnos!
Ezért gondoltam olyan multivitaminra, ami tartalmaz káliumot, de elég kevés...pl. Béres meg ezek nem.:(
Köszönöm, akkor MagneB6 pld. jó lenne?
Lehet, hogy nem a szívem, de eddig mindig azzal volt a baj, mikor kórházban voltam, és most is ugyanazokat a tüneteket érzem, mint akkor. Refluxhoz hasonló, más jellegű tüneteket most nem...mivel eléggé megijeszt, hétvége óta nem csináltam semmi "rosszat", mégis szúr...de lehet, hogy reflux...
Jól gondolod, amikor káliumhiányra gyanakszol a szívszúrással kapcsolatban.
Káldium és Panangin. Én ezeket ismerem. Ha nem tudod feliratni, akkor be lehet vinni rendes kajával, akár zöldségekkel is. Kérdés, hogy mit vagy hajlandó megenni és azt meddíg tudod magadban elviselni. Google-el mindent megtalálsz arról, hogy miben van kálium.
igen, a Panangint ismerem, azt is szedtem a múltban már, ha jól emlékszem, az nem is volt vényköteles, köszi, hogy eszembe juttattad :)
Most banánt eszek, napi 1-et, ami bent marad, bár 3 év hashajtózás után, nem tudom, mennyi szívódik fel.:(
Mondjuk ma még nem is szúrt a szívem!
Nem akarok gusztustalan lenni, ezért nem is nagyon részletezném, de pl. alma, paradicsom, stb., kb. minden ugyanúgy jön ki alul, ahogy bement felül.
Ezért nem tudom, hogy az ásványi anyagok mennyire szívódnak fel.
Tudom, tudom, orvoshoz kéne mennem...járok is pszichiáterhez, 1 hónapja volt vérvétel, akkor rendben volt a kálium, de tudom, hogy az mindig csak az aktuális állapotomra érvényes (előtte nem hánytam, hashajtóztam pár napig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!