Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Gyomorsavtúltengés nálatok...

Gyomorsavtúltengés nálatok hogyan jelentkezett először? Hogyan kezelitek?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok,és szeptember óta tapasztalatom ezt.Többnyire hasfájás, émelygésérzet jellemzi, illetve néha a gyomorsav a nyelőcsövembe visszaáramlik, amit gyorsan visszanyelek,innen gondolom, hogy gyomorsavtúltengésem lehet. Ezeket a tüneteket a táplálkozásomban bevezetett változások okozhatják? Minden nap eszek egy almát meg egy banánt, pár naponta szőlőt. Más újdonság nincs.Illetve annyi,hogy érettségizős évben vagyok,sokkal kevesebbet alszom,mint a megszokott és hétvégéken is iskolában vagyok (szombat előkészítő-magántanár,vasárnap táncpróbák) ,de gondolom ezek a változások nem okozhatják.Semmiféle szesz,- vagy koffeintartalmú italt nem fogyasztok.

2015. nov. 23. 16:50
 1/2 anonim ***** válasza:

- banán, alma simán tud ilyesmit okozni

Nekem is volt, tükrözés, és kevés volt a savam > nem zárt rendesen a gy.száj > visszajött. Azt mondták, egyek citromot, narancsot, és kb. 2-3 hét után megszűnt.

2015. nov. 23. 21:37
 2/2 Roland G. ***** válasza:
Egyik ismerősömnek helicobacter miatt folyamatosan ilyen problémája.Írtak rá antibiotikumot ami nem segített,sőt.A Manuka mézet egy hónapig szedte és a következő vizsgálat már nem mutatta ki.
2015. nov. 30. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!