Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A hideg kávét miért nem...

A hideg kávét miért nem ajánlott fogyasztani? Mivel én mindig úgy szoktam, hogy lefőzők egy (200ml = 4-5csésze) fahéjas (20g őrölt kávé + 1-2 őrölt fahéj elkeverve) kávét és azt a nap folyamán iszogatom.

Figyelt kérdés
2018. máj. 12. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor mi a helyzet a jegeskaveval?
2018. máj. 12. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Már miért ne lenne ajánlott? Ilyenről még nem hallottam, nekem pedig semmi bajom vele, szóval ezentúl sem fog érdekelni.
2018. máj. 12. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Azt írják, hogy károsabb hidegen (tehát úgy, hogy áll sokáig, több óráig a lefőtt kávé). Az a jó, ha ami lefő, az el is fogy rövid idő alatt.
2018. máj. 12. 16:22
 4/6 A kérdező kommentje:
2018. máj. 12. 16:23
 5/6 A kérdező kommentje:
*1-2g őrölt fahéj
2018. máj. 12. 16:29
 6/6 anonim ***** válasza:

A friss kávé íze, aromája jobb, a koffeintartalma magasabb, a csersavtartalma alacsonyabb.

Állás során a csersavtartalom növekszik, ezért gyomorbántalmat okozhat, és az íze is keserűbb lesz, csökken az élvezeti értéke.

A jeges kávé más kategoria.

febr. 18. 09:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!