A hideg kávét miért nem ajánlott fogyasztani? Mivel én mindig úgy szoktam, hogy lefőzők egy (200ml = 4-5csésze) fahéjas (20g őrölt kávé + 1-2 őrölt fahéj elkeverve) kávét és azt a nap folyamán iszogatom.
Figyelt kérdés
2018. máj. 12. 16:18
1/6 anonim válasza:
Akkor mi a helyzet a jegeskaveval?
2/6 anonim válasza:
Már miért ne lenne ajánlott? Ilyenről még nem hallottam, nekem pedig semmi bajom vele, szóval ezentúl sem fog érdekelni.
3/6 A kérdező kommentje:
Azt írják, hogy károsabb hidegen (tehát úgy, hogy áll sokáig, több óráig a lefőtt kávé). Az a jó, ha ami lefő, az el is fogy rövid idő alatt.
2018. máj. 12. 16:22
5/6 A kérdező kommentje:
*1-2g őrölt fahéj
2018. máj. 12. 16:29
6/6 anonim válasza:
A friss kávé íze, aromája jobb, a koffeintartalma magasabb, a csersavtartalma alacsonyabb.
Állás során a csersavtartalom növekszik, ezért gyomorbántalmat okozhat, és az íze is keserűbb lesz, csökken az élvezeti értéke.
A jeges kávé más kategoria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!