Igaz hogy naponta egy almát meg kellene enni? Hia nem akkor mi az a mennyiség ami ajánlott? S van még olyan étel amit hasonló rendszerességgel be kellene iktatni az életünkbe? Ha igen, mit és mennyit?
Ez annyira egyénfüggő, hogy szinte nem is lehet rá normálisan válaszolni. Én például refluxos vagyok, ha almát eszem akkor marja a gyomromat és a nyelőcsövemet a savam, évek óta kerülöm ezt a gyümölcsöt.
Életmódtól és alkattól is függ, hogy mit és mennyit tanácsos enni
Nem igaz. Én cukormérgezést is kapnék tőle adott esetben, az alma nekem nem jó. Szerintem a fruktóz miatt.
Amúgysincs benne semmi speckó, ilyenkor a vitamintartalmáról sincs nagy véleményem... Majd jön a friss gyümölcs.
De nem kell gyümölcsöt enni, nagy tömegek nem teszik, nem kell az egészséghez. Igazából semmilyen étel nincs, ami kell hozzá. Kérdezd meg a növényeket kihagyó zerocarbereket és az állatokat kihagyó vegánokat, már a hozzáértőbb, jól táplálkozókat, 10 év után.
Rengeteg ételre mondanak ilyeneket, hogy napi ennyit meg annyit kéne enni, de egyik sem igaz. Nem kell se hús, se tejtermék, se gyümölcs, se más. A zöldséget azért én ajánlom, részben nyersen, de ha valaki egészségesen elél nélküle, annak nem szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!