Terhesség alatt tényleg nem ajánlott a fahéj?
Erről én is hallottam, mármint azt, hogy nagy mennyiségben tilos a fahéj terhesen. Hogy miért, arra nem nagyon emlékszem, butaságot meg nem akarok írni, mindenesetre nem olyan veszélykockázat, mint a nyers hús vagy a nyers tojás. Megkérdeztem anno a védőnőt, de csak legyintett rá. Azóta is minden nap szórok egy kis fahéjat a kávémra...
39 hetes kismama
A fahéj nagy mennyiségben vetélést okozhat!Azt nem tudom pontosan milyen módon.De annyi fahéjat nem hiszem, hogy megeszel, hogy baj legyen.Én is iszom fahéjas teát, megszorom a tejbegrizt, tejberizst, forró csokit, eszek fahéjas sütit, gyümilevesbe.Nem tonnaszámra kell enni.:)Meg ilyenkor karácsonykor amugy is fahéj szezon van.XD
28 hetes km
Második válaszoló vagyok, ezt találtam:
Hát... én annyira imádom a fahéjat, hogy szinte mindenbe teszek: natúr joghurt, tejbegríz, kávé, capuccino stb.
Terhességem alatt átlagosan kétnaponta ettem valamivel fahéjat, semmi bajunk nem lett... sőt.. Szerintem tényleg nagy mennyiségben lehetséges, hogy nem szabad, de ennyitől.
(kb. a 9 hónap alatt fogyott el egy kotányis őrölt fahéjam. Az nem túl sok, de mégis sokat ettem :o))
Szia :O)
A 40.hétben jártam,mikor már szülésmegindító praktikákat (lépcsőzés,sex..) nézegettem a neten,rátaláltam egy kompótreceptre,amit meg is főztem jó sok fahéjjal és szegfűszeggel,aznap elfolyt a víz és megszületett az én draga kisfiam :O) 2009.nov.4-én! :O)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!