Negy honapos terhesen ettem egy keves fahejas kalacsot, de utana olvastam, hogy a fahej nem ajanlott tergesseg alatt. Lehet abbol a keves fahejbol nagy gond?
Van, amire érdemes figyelni terhesen természetesen.
De, ha minden ajánlást kő keményen betartanánk, akkor nagyjából semmit nem ehetnénk terhesen és szoptatáskor sem...
Úgyhogy tarts mértéket, és ne parázz rá, ha véletlen valamit ettél, amit "nem szabad". Amúgy el sem tudom képzelni, hogy abban a kalácsban olyan nagy mennyiségű fahéj lett volna, ami ártani tudna.
Szóval szerintem nem kell aggódni!
A bazsalikom elvileg magzathajtó, én meg két pofára ettem a pestot (tkp darált bazsalikom olajban) az első három hónapban.
Sőt, gokartoztam is 9 hetesen.
Most már 5 hónapos az eredmény és köszöni szépen, jól van.
Szia!
Én még nem is hallottam arról,hogy nem szabad fahéjat enni terhesen:) Pont tegnap csináltam nagyon finom fahéjas almás tortát,a tetejét is "jól"megszórtam fahéjjal:) Tegnap meg is ettem belőle 2 kis vékony szeletet és pont most majszoltam belőle ismét:) Hm..bennem jelenleg fel sem merült,hogy bármi baj lehetne:) Mert eszek fahéjas sütit?:D
Én véleményem szerint nem lesz semmi bajotok ettől:)
Boldog babavárást:)
Üdv 27hkm
Semmi bajod nem lesz semmitől. Nyugi. Még Fruttit is rágcsálhatsz, csak moss utána fogat.
Nagyanyó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!