Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz, hogy a mézeskalács...

Igaz, hogy a mézeskalács fűszerkeverékben pl. a fahéj, szegfűszeg, ánizs nem igazán ajánlott kismamáknak?

Figyelt kérdés

Délután szeretnénk sütni a lányommal,de ilyet olvastam hogy nem ajánlottak pl ezek a fűszerek sem ilyenkor.

Holnap töltöm a 31.hetet.

2013. dec. 8. 08:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
19%

Sütni süthetsz csak ne egyél belőle :)

Úgy tudom a fahéj méhösszehúzódást okozhat....

2013. dec. 8. 09:00
 2/11 anonim ***** válasza:
19%
30 hetes vagyok. Valóban nem ajánlottak. A fahéjról tudom csak hogy ingerelheti a méhizomzatot és görcsöket okozhat. Én a kórházban pickwick teát ittam amiben volt almás fahéjas is és a nővérke szó szerint elvitte azokat a filtereket.
2013. dec. 8. 09:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Pár szelet sütitől semmi bajod nem lesz, egyél nyugodtan belőle.

Ipari mennyiségben persze, hogy nem ajánlott, de a sütiben egészen minimális mennyiség van, ráadásul gondolom nem te ennéd meg az egész tepsivel :)

2013. dec. 8. 09:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Vérbőséget okozhat tudtommal, elég erős fűszer. De attól még süthettek, csak ne sokat egyél belőle.
2013. dec. 8. 09:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nos! en anno napi egy doboz fahejas csillagot nyomtam be az utolsó hónapban.... A gyerekem egy héttel a kiirt időpont utan született, akkor is azert, mert megindították a szülést.
2013. dec. 8. 09:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Annyi az igazsáág benne, hogy ezek a fúszerek nagy mennyiségben valóban károsak lehetnek. Ezekből a fűszerekből senki nem fogyaszt egyszerre "ipari" mennyiséget. Az a mennyiség amit ezekből egyszerre a konyhában felhasznál az ember semmi extra veszélyt nem jelentenek.
2013. dec. 8. 09:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is rá vagyok állva a fahéjas csigára, fahéjas teát is iszok néha, ezek olyan erős fűszerek, hogy amennyit meg tudsz inni/enni belőle nem hiszem, hogy bármi gondot okoz. Nekem a dokim mindig azt mondja, hogy bármit ehetek és bármit csinálhatok, ami jól esik.
2013. dec. 8. 09:11
 8/11 A kérdező kommentje:
Fél csomagot szoktam beletenni,de akkor csökkentek az adagból.
2013. dec. 8. 09:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A fél csomag nem vészes.terhesen én is imádtam a fahéjat tekercset...szinte hetente ettem...de ahogy az előttem írták : ez nem olyan nagy mennyiség hogy bajod legyen.nyugodtan ehetsz
2013. dec. 8. 09:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan ehetsz!
2013. dec. 8. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!