Aki anorexiás vagy volt tud nekem segíteni?
Figyelt kérdés
Már másfél éve tart ez nálam. Egy depresszióból indult. Én 9 kg-ot fogytam, de egy részét már visszaszedtem. Már nem vagyok depressziós, sőt nagyon jól érzem magam, de az evészavar megmaradt. Járok orvoshoz rendszeresen, de szerintem az is segítene ha ti elmondanátok nektek hogy volt.2018. máj. 10. 21:02
1/5 anonim válasza:
Én nem csináltam nagyon sokáig, kb. 5 hónap után abbahagytam. Viszonylag könnyen sikerült leállnom, de egy év múlva újrakezdődött az egész. Nemrég elkezdtem edzeni járni, és úgy érzem, hogy ez segít, mert így muszáj ennem, hogy bírjam magam. Reggelente megcsinálom a zabkásámat, és mindig így indítom a napot. Szerintem nekem az is segített, hogy tele vannak a boltok egészséges kajákkal (gyümölcs, zöldség, hal, csirke, zsírszegény tejtermékek, zab, stb.), és ha ezeket eszem, annyira nem érzem rosszul magam, mintha valami egészségtelen ennék.
2/5 anonim válasza:
Szia! En 3 evig voltam anorexias, megjartam minden letezo formajat, aztan falasrohamaim voltak, majdnem beleestem a bulimiaba is, de szerencsere idoben el tudtuk kerulni. Nagyon szivesen leirom a tortenetem ha erdekel, irj nyugodtan!
3/5 anonim válasza:
Én is benne vagyok még úgy félig meddig,engem érdekelne az elöző hozászoló története.
5/5 anonim válasza:
Én "csak" fél éve vagyok anorexiás és a depresszió még mindig megmaradt. Februárban kezdtem gyógyulni, és még mindig gyógyulok. Hízni híztam ,de sajnos megint azon vagyok, hogy lefogyjak. Egy-két hónapja voltak falásrohamaim is, emiatt híztam sokat. Kitartás!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!