A barátnőm anorexiás, hogy segíthetek?
Ha elviszik szakemberhez majd o segit rajta remelhetoleg. Te annyit tehetsz maximum,hogy sokat dicsered es figyelsz,hogyha romlik a helyzet mindenkepp szolj a szuloknek (pl hanytatna magat es atcsap bulimiaba a problema)
En is kuzdottem ezzel a betegseggel es bar meg 55 kiloval/172 centivel is kovernek ereztem magam legalabb annyit segitett a szakember,hogy tudtam ez egy abnormalis erzes es nem eheztettem magam. Aztan szepen lekuzdottem magamban a szornyet mara mar nyoma sincs
Ha elviszik szakemberhez akkor kicsit megnyugodhatsz. Sok mindent nem tudsz tenni, légy ott neki amikor szüksége van egy barátra, lelkizni szeretne stb...semmiképpen se próbáld beletömni a kaját mert csak azt fogja érezni hogy senki sem érti meg. Plusz ne mondogasd hogy -úristen hogy nézel ki? egyél már!
Ettől mégjobban koplalni akar majd. Az lesz a legjobb ha a szakemberre bízod és támaszt nyújtasz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!