160 cm 60kg es anorexias?
Szerintem rendben van a testsúlya! A kézilabdában meg pont előny, ha nem egyszálbelű.
Üzenem neki, hogy nem kell fogynia!!! A BMI-je tökéletes, saját magát szeresse és fogadja el! :)
A leírásból nem tuti, hogy anorexiás, persze lehet, hogy az.
Erősen koplal, ráadásul edzés mellett... De, edzéssel is leépül az izma, ha nem eszik, sőt, direkt elmélyíti a kalóriahiányt s esetleg a fehérjehiányt is (hacsak nem szinte csupa fehérjét eszik, de az izombontás akkor is borítékolható a koplalás miatt).
Egy sportolónak igazán lehetne több esze, így tönkreteszi magát. Remélhetőleg nem fogja bírni és újra enni kezd, persze lelkileg akkor sem lesz minden oké, nyilván zavarni fogja a dolog.
Lehet, hogy van rajta némi felesleg, nem lenne gond, ha szolidan akarna fogyni, ha van miből. De ez... Nagyon buta dolog.
Egy hónap alatt elég jelentősen tud fogyni ilyen koplalással, főleg, ha izmos és eleve alig van feleslege. De izom is megy le, kimerül, mindenféle baja lehet...
Tudod mi a gond ?
Hogy kemény edzés mellett koplal . Amit lead mi zsírt eget (ez hirtelen megy le) azt akar 2szeresen is vissza szedhet ,ugyanis aki hirtelen fogy hirtelen szedi vissza a leadott kilók akar kétszeresét .
Leszogeznem nem vagyok sovány, pont jó jelenleg és 164centihez 48-49 kg vagyok. Véleményem szerint a 60kg sok. De mindenki más . Tehát nekem iszonyú könnyű a csontozatom ezért nem is vagyok több kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!