Anorexiás voltam. Már talán rajta vagyok a gyógyuláson, mivel mondhatni nagy álmom régóta, hogy szép, kerek fenekem lehessen. Alkatilag nagyon deszka vagyok sajnos (kép⬇) S mennyi idő alatt erhene ék el hatásos eredmenyt? 🙄
napi 'edzesem' 60 csipoemeles + 50+ guggolas (30 napos kihivas szerint) + 30-30 labemeles
baratnommel tervben van, hogy mennenk kondizni, ott miket kene?
kepeim: [link]
illetve, valami ilyesmi lenne (minimum) a celom:
15/L
koszi a valaszokat, es bocsi, hogy iylen sok lett
Akkor először is kezdjél el ENNI, majd ha híztál is valamennyit, elmehetsz sportolni.
Pöttyedt, nulla segged van egyenlőre, nemhogy izom, még természetes háj sincs rajta, és ne félj, OLYAN segged nem lesz sosem :)
Hagyd az ilyen kemény edzést egyelőre.
Egyél több szénhidrátot, húsokat, gyümölcsöket, zöldségeket, híznod kell. Ha továbbra is ilyen keményen edzel, csak mégjobban ellaposodik a feneked is, meg az egész tested. Nem vagy még a gyógyulás útján, ha ennyire az edzés teszi ki a napjaid nagy részét...
Menj el egy pszichiáterhez.
Ha izmot akarsz építeni (márpedig a formás fenékhez az kell, nem is kevés), akkor bizony kalóriatöbbletben kell enned. Neked jóformán semmi feneked sincs, ahogy előttem is írták.
Egyél sokat, a fehérjéről se feledkezz meg, mellette csinálhatod tovább a guggolást, kitörést.
7-es, gyökér vagy. Az anorexia egy baromi súlyos mentális betegség. Jó a földön fekvőbe belerúgni, mi?
Kérdező, nem kell fogynod a combodból, ez baromság. Voltam olyan helyzetben mint te, 3 éve edzek, már kezd jó fenekem lenni. Sok idő és sok munka kell hozzá, de sikerülhet, csak legyél kitartó. És szerintem menj edzőhöz, akár személyihez, akár csoportos edzésre, megéri profira bíznod magad. És egyél! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!