Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek hatásos? Lent mindeen

Szerintetek hatásos? Lent mindeen

Figyelt kérdés
Belekezdtem már egy fogyókúrába kb 5-6kg csúszott le egy hónap alatt mert igazából volt rajtam 15kg felesleg ami mostanra kb 9-10re csökkent szerintetek ez normális? Nem gondoltam volna hogy ennyit fogyok mert nem erőltettem meg magam és próbáltam fokozatosan rászokni a kevesebb étkezésre ami annyit jelent hogy elhagytam a cukros innivalókat és egyben a szénsavasakat is. Csokikat és a gyorskajákat és minden ilyen rosszaságokat. De persze 2-3 hetente berakok egy kfc-s fagyit aminek 100kcal az energiatartalma de mást nem eszek bár elég csalogatók minden plázában a kajáldák. Próbálok zöldséggel és gyümölccsel jóllakni mindig és egész jól bírom. Az viszont lehet hogy egészségtelen hogy ennyit mozgok és attól fogyok? Izomzatom megmaradt mert hasra gyúrok leginkább de itthon is szobabicikli megy és egyéb ilyenek. 155cm /58 16/L

2017. febr. 5. 19:10
 1/2 A kérdező kommentje:
kb juniusra szeretnék büszkén sétálgatni a fürdőruhámban
2017. febr. 5. 19:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Hatásos lehet, bár nem tudom, eszel-e húst, tojást és egyéb fehérjeforrásokat is, illetve valamilyen zsiradékot is. Ha csak zöldségen és gyümölcsön élsz, az hosszabb távon hiánybetegségeket okoz.
2017. febr. 6. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!