168 cm vagyok 57 kg. Kovernek latom magam anyukam is azt mondja hogy kover vagyok meg meg egy osztalytarsam azt mondta hogy dagadt seggu vagy valami ilyesmi es ez nagyon rosszul estt es ezekbol elegem lett ezert 1 honapja alig eszek (reggeli, keves ebed es valami kis dolog vacsira vagy semmi) folyton edzos videokat nezek es ugyebar eddzek rajuk. Kb olyan 5 kg fogytam de anyam nem vette eszre meg midnig azt mondja hogy kovet vagyok ezert meg mindig edzek es alig eszek hogy eszre vegye hogy fogyok.midnig dagadtnak latom magam. Most 52 kg vagyok
Ez mar anorexia vagy csak a kezdete?
Legyszi rendes valaszokat ne olyat hogy hulye vagy meg ezek.
2018. jan. 6. 21:27
1/7 anonim válasza:
Nincs semmi bajod, anyukdnak viszont annál inkább. Hagyd abba a fogyózást, semmi szükséged rá! Ha folytatod, baj lehet belőle.
2018. jan. 6. 21:36
2/7 anonim válasza:
Ne fogyj tovább, mert innentől kezdve ártalmas. Kizárt, hogy kövér lettél volna 57 kilósan. A fogyókúra még nem anorexia, az egy lelki eltévelyedés, de nem is kövessél el mindent, hogy abba beleessél. Egyél normálisan és mértékkel eddzél, anyukádat meg nem értem, de ne is törődj vele, nem értem, mért mond ilyeneket.
2018. jan. 6. 21:37
3/7 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom az utolso kettonek:))
2018. jan. 6. 21:42
4/7 anonim válasza:
Szerintem ne fogyózz tovább, már az 57 is teljesen rendben volt.
2018. jan. 6. 22:55
5/7 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták az 57kg is teljesen rendben volt.Az edzéssel nincs gond,de ne éheztesd magad,csak mert egy rosszindulatú osztálytárs beszólt.Anyudat nem értem.Nem lehet,hogy csak hülyül?
2018. jan. 7. 10:29
6/7 A kérdező kommentje:
Nem hulyul mindig mondja hogy kover vagy nozogj mar meg ezek.
2018. jan. 7. 13:18
7/7 anonim válasza:
Az anorexiának és a te problémádnak semmi köze egymáshoz.
Anyukád azért mondja, hogy eddz, mert szeretné, ha egészségesen mozognál. Mozogj eleget és egyél rendesen.
Szerintem 2-3 kg-t hízz vissza, vagy inkább izmosíts, akkor teljesen rendben lesz a testsúlyod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!