Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van az, hogy olyan...

Miért van az, hogy olyan nehezen székelek (nemtom h írjam szépen xD)?

Figyelt kérdés
Mármint minden nap tudok menni, és nem is kemény a székletem, csak nehezen jön valamiért. Valamikor ilyen kisebb darabokban jön, valamikor egyben, de tök kevés. Valamikor meg normális. De sokszor úgy érzem, h nem jön ki rendesen,(olyan rossz ezt így leírni :D) szóval, hogy még marad bennt. De kijönni nem akar. És lehet h csak igazából két naponta tudnék menni, mert olyan nagy ingert nem érzek, de minden nap kéne menni, mert közbe érzem, h már ott van. :D Fú de utálok ilyeneket írni. :D Egyébként egészségesen táplálkozom. Sok gyümölcs, sok zöldség, nem zsíros kaják...semmi mű kaja. Nem tudom mi lehet. Lehet h csak annyi h lassabb az emésztésem és csak akkro menjek ha már télleg atomra kell? :D
2010. jún. 13. 10:14
1 2
 11/12 z o l i válasza:

Igazad van, figyelmetlen voltam. (én írtam a mekis kajás bejegyzést)

Ha helyesen étkezel, akkor tényleg jobb volna egy gasztroenterológushoz fordulni - ahogy fent említette már valaki, nehogy nagyobb legyen a baj.

2010. jún. 14. 11:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Írtad,hogy nem fogyasztasz zsírosat...lehet,hogy ez is kicsit problémát jelent,mert a zsíros étel is megsegíti a dolgok távozását=) De a rostos ételeket tényleg fogyassz többször, ártani nem árthat. Én naponta iszok teákat,az is segít elvileg...
2010. jún. 14. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!