Mi lehet a baj? Nehezen székelek.
Az a problémám, hogy mikor wc-zek, akkor nehezen jön ki a székletem. Még akkor is, ha az teljesen normális méretű, nem vastag. Még székeléskor is összeszűkül a végbelem és furán hangzik, de nem akarja kiengedni a székletet. Mikor jönne ki, akkor is egy önkéntelen visszarángással visszahúzódik. Persze aztán nagy nehezen kijön. Amikor meg vastagabb a székletem és jön, akkor fáj és feszít. Belső aranyérre tippelek, de elég fura. :S Meg mostanában egy piros ér is megjelenik a szememben.
Valakinek volt már ilyen, vagy ehhez hasonló érzése? Mert aranyérnél általában viszketést, kisebb égő érzést szoktak érezni. Nekem nem feltétlen ilyen.
Rostdús táplálkozás,és megfelelő folyadékmennyiség(lehetőleg víz legyen) segíthet.Nekem pont ez volt a problémám,ami neked.És nem belső aranyér volt.Megfelelő étrenddel javíthatsz rajta!Erőlködni nem szabad! Ehhez hasonló oldalakat találsz még!
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!