Sok lenne 2000 kalória?
Mivel híznod kell, semmiképpen nem sok.
Súlytartáshoz attól függ, milyen gyors az anyagcseréd és mennyit mozogsz. De ha nem edzhetsz 48 kilóig, akkor nyilván szépen fel kell menned 48 kilóra, nem? :)
Bár nekem próbálná valaki megmondani, mikor edzhetek, 153/45 annyira nem tűnik csontváznak, rendes evéssel szerintem OK az edzés, de nem látlak, nem ismerlek, lehet, hogy indokolt ez a feltétel...
Akkor egyél 2000 kcalt s majd meglátod, hízol-e. Ha feljön 1-2 kiló, az eleve jó, de ha továbbra is hízol, pedig nem akarsz (s helyesen nem akarod, mert pont jó lesz az alakod, ezt ugye én nem tudhatom, neked jobban kell majd látnod, hacsak nincs testképzavarod), akkor tudod, hogy csökkentened kell a mennyiséget. De 2000 kcal nem sok, eleve csak igen lassan hízhatsz vele, edzést mellett pedig inkább sehogy, kivéve, ha nagyon belassult az anyagcseréd, de az jó esetben visszagyorsul, míg hízol 1-2 kilót, úghogy bőven észreveszed, ha csökkenteni kell.
Bocs a túl hosszú mondatokért, de talán érthető voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!