2000 kalória nem sok egy kicsit egy 14 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap olvastam itt, hogy ennyit ajánlanak.
Én is 14 vagyok, viszont napi kb 800 kcal-t ha megeszek, és mégis tele vagyok, tudok figyelni, van energiám..
2009. okt. 1. 16:17
1/12 anonim válasza:
nem sok, szerintem ideális. 800 kcal nagyon kevés Csak viszonyításnak: egy tábla csoki, meg 4 dl rostos üdítő. Nem hiszem, hogy jól laknék ennyivel egy napra
2/12 anonim válasza:
sztem felesleges erre így ráállni, h minden étel után kiszámolod h ez meg az hány kalória volt.
annyit egyél amennyit kívánsz, nem kötelező híznod is tőle. ha aztlátod h hízásnak indultál, akkor kicsit visszaveszel a hízást okozó ételek evéséből. sztem így egyszerűbb
3/12 A kérdező kommentje:
Nem számolgatom minden, eddig 1 hét alatt 2x számoltam meg, és kb mindig ennyit eszek :)
2009. okt. 1. 16:28
4/12 anonim válasza:
880 az egészségtelenül kevés ennyi idős korban. egyél rendesen, 1500-1800-at mindenképp meg kell enned, fejlődésben vagy!
5/12 A kérdező kommentje:
Képtelen vagyok többet enni, pedig nem vagyok valami kistermetű csaj.. 80 kg/160 cm...
2009. okt. 1. 16:34
6/12 anonim válasza:
akkor pedig valami gond van az anyagcseréddel. érdemes lenne beszélned orvossal
7/12 anonim válasza:
Vagy rosszul számolod a kalóriákat, 80 kilóra nem lehet meghízni rendszeres 800 kcalóriával. Írj le ide egy vagy két napi menüdet mennyiségekkel, szerintem az nem 800 lesz.
8/12 A kérdező kommentje:
3 zsemle 1-1 szelet párizsival/sonkával.. Ennyi
2009. okt. 2. 21:52
9/12 anonim válasza:
Egész nap ennyit eszel? Mióta? Ettől nem hízhatsz el, ami a kalóriákat illeti, viszont komoly hiányod alakul ki, hiszen nincs benne vitamin, rost, ásványok, fehérje se sok. Gyümölcsöt, zöldséget egyél naponta ötször, meg joghurtot, sovány sajtot, húst.
10/12 A kérdező kommentje:
Ennyit eszek, bár néha becsúszik 1-1 joghurt, ilyesmik.
Pajzsmirigyemmel van probléma, 1 éve állapították meg az orvosok, annyit mondtak, hogy "fogyjak le, és majd utána megnézik, kell-e gyógyszeres kezelés". De fogyni ez miatt meg nem tudok, hiába sportolok..
2009. okt. 3. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!