2000 kalória nem sok egy kicsit egy 14 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap olvastam itt, hogy ennyit ajánlanak.
Én is 14 vagyok, viszont napi kb 800 kcal-t ha megeszek, és mégis tele vagyok, tudok figyelni, van energiám..
2009. okt. 1. 16:17
11/12 anonim válasza:
Újra menj orvoshoz, egy másikhoz, mert fordítottan állnak hozzá, a gyógyszer pont segítene a fogyásban. De ne sonkás zsemlét egyél naponta háromszor, hanem amit az előbb írtam: rengeteg zöldséget, gyümölcsöt, sovány húst, csak kevés gabonaételt, de az legyen teljes őrlésű. Rendszeresen, előre eltervezetten, naponta ötször. Édesség, cukros ital tilos. Ha ilyen diéta és rendszeres mozgás mellett nem fogysz le, akkor borítsd rá az orvosra az asztalt!
12/12 anonim válasza:
Vagy elszamolod magad vagy valami mas problema van...Az nagyon keves mert egy 14 evesnek a novekedo szervezetenek 1400 kaloriar minimum szugsege van.....(legzez..,letezes ,,_)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!