Mi a velemenyetek az etrendemrol?
Reggelire tojast es/vagy csirkemell sonkat eszek, abonett kenyeret, zabkasat fahejjal eszek.
Ebedre tonhal, lazac, barnarizs, brokkoli, burgonya, graham lisztbol keszult teszta, csirkemell, pulykamell, paradicsom, paprika. Ritkan gyumolcs.
Vacsorara zoldsegek, turo, natur joghurt, csirkemell, salata.
Szia.Le a kalappal, nagyon oda figyelsz ez látszik . Én még egy kis vörös húst bele vinnék, de csak magamból indulok ki.
Ismerek olyan valakit aki kb. ilyeneket eszik, nem tudom csak sejtem, plusz jógázik, meg fitnesz, és olyan alakja van, hogy még a télapó is meg fordul utánna. Én nem lennék rá képes, de jó tudni, hogy van olyan ember akinek van ennyi energiája. Szoval sok sikert csak így tovább. :)
A hivatalos ajánlások alapján nagyon jó. Nekem viszont túl kevés benne a zsír, és túl sok lehet a ch, bár mennyiségeket nem írtál.
De neked kell érezned, hogy neked jó-e.
Köszönöm mindkét választ, a vörös húst sajnos nem szeretem, kizárólag a szárnyasok és a hal az amit szívesen eszem.
Második: akkor megpróbálok több zsírt belevinni:) A magvakat pl. mandula, dió, sózatlan mogyoró nagyon szeretem. Ezek alkalmasak?
Reggeli: zsíros-koleszterines, ipari szemét (tojás, sonka)
abonett,zabkása jó.
Ebéd: jó
Vacsora: túl sok az állati fehérje, zsír.
Összességében: túl sok zsír, fehérje, kevés rost, kevés vitamin, kevés ásványi anyag. Minimális vagy semennyi gabona, olajos mag, hüvelyes, gyümölcs.
Gyakorlatilag csak 2 tápanyagcsoportot fogyasztasz...zöldséget és állati termékeket, ami nagyon egyoldalú, és egészségtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!