Mi a velemenyetek a mai etrendemrol?
Sok, keves, vagy pont jo egy 18 eves, 55 kilos lanynak?Ehetek ma meg valamit?
Reggeli: 1 alma, 10 dkg szolo, 1 fitness muzliszelet, 10 Dkg csirkemellsonka, 2 dl tejeskave zsirszegeny tejjel, cukor nelkul
Tizorai: Almakompot
Ebed: 1 adag tokfozelek, 2 dl tejeskave cukor nelkul
Szerintem ez kevés. Nézd én fiú vagyok, 24.
Anyum eü-es. Mindenképpen kell este is enni. 18 éves vagy, még fejlődsz, márpedig a fejlődéshez a szervezetnek is üzemanyag (kalória) kell. A te étrended enyhén szólva is szegényes. Nem tudom, hogy ez mindig így van-e, de kicsit ehetnél még. 55 kg sem sok, persze a magassághoz mérve lenne értelme összevetni.
Sok mozgás, sok zöldség, anyagcserepörgetők (zöld tea -- de a drágább minőségi fajták, gyümi) kellenek.
Egyébként tényleg jobb lenne több dolgot tudni: mennyit mozogsz, magasság, átlagban mennyit eszel...
Mert ha otthon tespedsz egész nap, akkor kb. elég. Ha mozogsz is, akkor édeskevés.
Fitness müzliszeletet hagyd!!
Kell uzsonna és vacsora is. Amiket nyugodtan ehetsz - vacsorára túró - nem hizlal, lassú felszívódású fehérje. Uzsonnára egy szelet tk kenyér, vagy pufirizs sonkával, sajttal vagy csirkével, zöldség. Reggelire is lehet ugyanezeket vagy még tojást, zabot/müzlit (olyat ami nem cukros!). Heti fél kg fogyás az ideális DE kéne mozogni is mellé, hogy rendben maradjon a bőröd, meg amúg amúgy sem árt az egészségednek. Amúgy remélem a 2 tejeskávén kjvül minimum 2l mentes ásványvizet iszol csak elfelejtetted odaírni. Sok gyümölcs helyett inkább sok zöldséget egyél -abból lehet jó sokat. 18 évesen meg lehetne szerintem több a szénhidrátbevitel - mert gondolom még iskolába jársz oda meg azért nem árt ha működsz rendesen - tk kenyér, rizs, főtt krumpli:)
Tényleg nem kötekedésképpen
Szerintem túl kevés, fehérje szinte nulla, nyugodtan egyél meg még egy nagy adag zöldség salátát 1 szelet hússal vagy 2 db főtt tojással.
Amúgy fitness szeletet én is leváltánam, inkább egy szelet teljes értékű kenyér sonkával és zöldségekkel
tízóraira meg a gyümölcs
De amúgy te ezt hogy bírod megenni?
alma, szőlő, müzliszelet ez okés eddig de utána sós sonka?? és utána 2 dl tejeskávé??
tökfőzelék és utána 2 dl tejeskávé??
Fuu engem meghajtana rendesen:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!