Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mi a velemenyetek a mai...

Mi a velemenyetek a mai etrendemrol?

Figyelt kérdés

Sok, keves, vagy pont jo egy 18 eves, 55 kilos lanynak?Ehetek ma meg valamit?

Reggeli: 1 alma, 10 dkg szolo, 1 fitness muzliszelet, 10 Dkg csirkemellsonka, 2 dl tejeskave zsirszegeny tejjel, cukor nelkul

Tizorai: Almakompot

Ebed: 1 adag tokfozelek, 2 dl tejeskave cukor nelkul

2013. szept. 14. 16:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tökéletes.
2013. szept. 14. 16:45
 2/11 anonim válasza:
És ebéd utáni kaja? az hol marad?
2013. szept. 14. 16:48
 3/11 A kérdező kommentje:
Hat nemtudom, sztem ma mar nem kene ennem, de ha megis akkor egy kis gyumolcsot vagy valami konnyut :)
2013. szept. 14. 16:50
 4/11 anonim ***** válasza:
A fitness müzliszelet kihagynám belőle, a többi jól hangzik.
2013. szept. 14. 17:08
 5/11 pbiker válasza:

Szerintem ez kevés. Nézd én fiú vagyok, 24.

Anyum eü-es. Mindenképpen kell este is enni. 18 éves vagy, még fejlődsz, márpedig a fejlődéshez a szervezetnek is üzemanyag (kalória) kell. A te étrended enyhén szólva is szegényes. Nem tudom, hogy ez mindig így van-e, de kicsit ehetnél még. 55 kg sem sok, persze a magassághoz mérve lenne értelme összevetni.

Sok mozgás, sok zöldség, anyagcserepörgetők (zöld tea -- de a drágább minőségi fajták, gyümi) kellenek.

Egyébként tényleg jobb lenne több dolgot tudni: mennyit mozogsz, magasság, átlagban mennyit eszel...

Mert ha otthon tespedsz egész nap, akkor kb. elég. Ha mozogsz is, akkor édeskevés.

2013. szept. 14. 17:10
 6/11 anonim ***** válasza:
21%
Dehogy hagyd ki belőle a fitness szeletet, azért fitness, mert diétás! Több fitness müzli szeletet is ehetsz bőven!!
2013. szept. 14. 17:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Diétás = műanyag, sz*r. Nézd meg a csomagolását, még fűrészport is tesznek bele.
2013. szept. 14. 17:39
 8/11 anonim válasza:

Fitness müzliszeletet hagyd!!

Kell uzsonna és vacsora is. Amiket nyugodtan ehetsz - vacsorára túró - nem hizlal, lassú felszívódású fehérje. Uzsonnára egy szelet tk kenyér, vagy pufirizs sonkával, sajttal vagy csirkével, zöldség. Reggelire is lehet ugyanezeket vagy még tojást, zabot/müzlit (olyat ami nem cukros!). Heti fél kg fogyás az ideális DE kéne mozogni is mellé, hogy rendben maradjon a bőröd, meg amúg amúgy sem árt az egészségednek. Amúgy remélem a 2 tejeskávén kjvül minimum 2l mentes ásványvizet iszol csak elfelejtetted odaírni. Sok gyümölcs helyett inkább sok zöldséget egyél -abból lehet jó sokat. 18 évesen meg lehetne szerintem több a szénhidrátbevitel - mert gondolom még iskolába jársz oda meg azért nem árt ha működsz rendesen - tk kenyér, rizs, főtt krumpli:)

2013. szept. 14. 18:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Tényleg nem kötekedésképpen

Szerintem túl kevés, fehérje szinte nulla, nyugodtan egyél meg még egy nagy adag zöldség salátát 1 szelet hússal vagy 2 db főtt tojással.

Amúgy fitness szeletet én is leváltánam, inkább egy szelet teljes értékű kenyér sonkával és zöldségekkel

tízóraira meg a gyümölcs

De amúgy te ezt hogy bírod megenni?

alma, szőlő, müzliszelet ez okés eddig de utána sós sonka?? és utána 2 dl tejeskávé??

tökfőzelék és utána 2 dl tejeskávé??

Fuu engem meghajtana rendesen:S

2013. szept. 14. 20:08
 10/11 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! :) Probalom betartani amit irtatok. :) Egyebkent 168 cm vagyok, ehhez hany kg lenne az idealis?
2013. szept. 16. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!