Mi a véleményetek erről a módszerről?
Az a helyzet, hogy hajlamos vagyok a hízásra, plusz pajzsmirigy gondom is. Próbáltam már több fajta diétát, 90 napos, kül. tisztítókúrák. Lényeg az, hogy egyik se nagyon vállt be.
Egy hete elkezdtem, egy szálkásító diétát, vagyis valami olyanhoz hasonlót.
A lényeg az, hogy reggel, ugye suli, ahol főleg ízesített túrót, ennék, mondjuk heti 2x a másik 3 nap pedig 1-2 barna kifli és csibesonka.
Ebédre 3 szelet natúr csirkemell, sült zöldséggel, vagy rizzsel, vagy tojásfehérje rántottával.
Edzés előtt 3-4 tojásfehérje rántotta, vagy pedig főve. Mellé néha egy kis párolt zöldség.
Edzés után egy adag Scitec 100% Whey protein.
Ha este nagyon éhes voltam megettem 2-3 paradicsomot. Az hallottam, azt szabad, mert zsírégető és emésztést is segíti.
A lényeg ez lenne, hogy ezeket a kajákat enném. Gondoltam arra, hogy mindig másképp elkészítve. Pl. egy nap a csirkemellet tésztával enném stb.
Persze a testmozgás is megvan. Heti 2x MMA edzés, heti 4 fitnesz, és minden nap lefekvés előtt hasprés és fekvő.
Szerintetek mennyire van ennek értelme? Mit csinálok rosszul, ha van benne valami gond, és mit ajánlotok még, ha valami hiányozna.
A Scitec protein mellé még szedek néhány dolgot, de ezeket edzőm ajánlotta:
Mega Glutamine
BCAA Nitro X
Thermo X
Porc és csonterősítő
Előre is köszi a válaszokat! :D
Lemaradt:
19/F
188 cm
90kg
A vitaminok és ásványi anyagok sokkal fontosabbak, mint a glutamin meg a BCAA, főleg, hogy a tejsavóban is van bőven ezekből az aminosavakból.
Ha már Scitec, akkor inkább Multi Pro-ra vagy legalább Daily Vita-Min-ra és C-vitaminra költsd a pénzed.
A Thermo-X-nél is vannak jobb ár/érték arányú termogén zsírégetők, pl. Full Blast (az is Scitec, csak a leányvállalata a Full Force gyártja).
De én a pénzemet zsírégetők helyett minél tisztább kajákra költeném (pl. tészta minden formájában felejtős).
Köszi. A zsírégető egy csomagban volt amit vettem, csak azért szedem. Vitaminnak pedig sima Centrumot es Centrum Cardiot szedek.
Rendben akkor tésztát elfelejtem :)
Esetleg még valami jó tanács?
Nagyon szépen köszönöm.
Pajzsmirigy problémával.. ettél már fél éven át gluténmentesen? És persze lehetőleg tejmentesen. Ezt csináld, a többi a szálkásítás szerint, természetesen. Zsírégetőre marad pénzed? :O
De jó neked, akkor ebből tudsz venni bio húst rendes takarmányon, ami jobb minőségű mint a kommersz tápos hús, edd ezt (zöldséggel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!