Vélemény erről a módszerről?
Sziasztok! 18 éves vagyok 188 cm és kb 88 kg. Kondiztam, nem vagyok kövér csak szeretnék kicsit vékonyodni. Nos ez nem is módszer, csak így csinálom otthon. Szerintetek ezzel 1 hónap alatt mit érhetek el? Mind kilo veszteségben, mind izomnövekedésben.
Nos napi 15 perc futás, 15 perc gyors séta, Jó reggelt keksszel, ebéddel salátával, valamint este saláta. És napi 4*10 sorozat koncentrált bicepsz edzés 12 kilós súlyzóval.
köszi
A kiló veszteség egy nagyon relativ dolog. Az izomnövelés viszont nem passzol a kiló veszteséggel.
Amikor izmot nyersz akkor általában kilót is szedsz fel és szinte kizárt, hogy veszitenél kilókból. Nem irtad le igazán, hogy mit is akarsz. Azt értettem meg ebből amit a leirtál, hogy nem voltál eddig sem túlsúlyos, jó kondiban voltál, átlagosan fitt srác. Viszont innen már zavaros, mert pont a te esetedben van ez az útszétszakadás : vagy folytatod az izomtömeg növelését vagy elkezded a szálkásitást.
Fontos lenne utánnaolvasni pontosan ezeknek a folyamatoknak, de ha nincs kedved rá....Szóval mindenképpen hogyha még akarsz izmot nyerni akkor ne akarj vékonyodni. Az izomnöveléshez szükséges egy nagyobb szénhidrát bevitele, nagyobb kalóriamennyiség, és sok olyan kaja amitől az izom " nőjjön ", ilyenkor sokféle ételekre van szüksége a hormonoknak, még csokis kekszekre is, gyorskajákra is, ez furcsának tűnik most, de aki tudja az érti.
Hogyha viszont te szálkásitani akarsz akkor gyakorlatilag a zsirt kell " kiszűrnöd " és leadnod, ha jól csinálod akkor ez a folyamat után karcsúbbnak tűnsz, az izmaid pedig jobban kilesznek hangsúlyozva. Egy szálkás férfi és egy átlagosan kigyúrt férfi között az a különbség, hogy a szálkás férfi zsirtömege 8-10 % alatt van biztosan, az izmai szebb formát kapnak és karcsúbb.
Ilyenkor valóban jó ötlet salátákat enni, friss csirkemellet grillezve és egyéb ilyen kajákat, viszont a kekszekkel és egyéb csomagolt ételekkel vigyázni kell
Tudom, hogy egy Győri keksz csomag kicsi, de nem csak a mennyiség számit, hanem a minőség is.
A napi mozgást kevésnek találom. A súlyzásról meg az a véleménye, szálkásitás esetén, hogy jobbak az 5*10-es szettek.
Inkább legyen 30 perc kocogás, közepes fokon, és 10 percenként 5 perc gyors futás, tehát összesen 45 perc lenne az egész. A változatos intenzitású mozgás jobban égeti a zsirt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!