Hetek óta járok kezelésre, mert nagyon fáj a derekam. A kineziológusom javasolta, hogy a lelki okok miatt (is) menjek el MET-terápiára. Szinte alig tudok valamit erről a módszerről. Jártatok már ilyenen? Vannak eredmények? Mit kell erről tudni?
Hogyan es mikor kezdodott ez a fajdalom? mas tuneteid is vannak, vagy csak maga a derekfajas?
Milyen eletmodot folytatsz? Milyenek a korulmenyeid,bekesnek mondhato, vagy inkabb stresszes?
Irnal Nekem a tunetedrol priv.ben. Mikor kezdodott el a tunet, a fajdalom es hogyan?
Milyen orvosi kivizsgalast csinaltattal eddig, s mi volt az eredmeny?
Egyebkent ezt a fajdalmat siman a rossz tartas is okozhatja, de azt kell megfigyelni, hogy honnan is jon az a fajdalom.
Fentrol, lentrol? mivel ez sem mindegy.
A MET terápia nagyon jó, mindenképpen javaslom! Most már 3 kezelésen voltam és továbbra is nagyon szeretem, érzem,hogy segít, bár egyenlőre megfoghatatlan a hatása. Végül is a kineziológa hatása is megfoghatatlan, mégis érződik.
Részletes beszámolót írtam a fórumomba róla nemrég, olvasd el: [link]
Persze olvashatsz róla a MET honlapján is, bár tán ezt meg is találtad: www.metterapia.hu
Az igazi azonban a saját tapasztalat! Keresd Tömör Erzsébetet (Babi), remek, hozzáértő terapeuta, csak ajánlani tudom!
üdv
Tara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!