Ha akarva se tudok több vizet meginni másfél liternél, de székrekedésem van és nap végére vizesedek is, többet árt vagy használ, ha teát is iszok?
Már most öklendezek a víz ízétől. Nem rinyálok csak nem esik jól! Hosszú távon úgyse lehet magamba erőltetni ha nem megy..
Kerestem neten, a hozzászólásaitokat olvasgattam, megkóstolom a rooibos teát ízesítés nélkül, állítólag az finom úgy is, meg próbálok többféle ízesített vizet.
Köszönöm a válaszokat és külön köszönet, akik a kérdésre válaszoltak, kérdőrevonás helyett.
"megkóstolom a rooibos teát ízesítés nélkül, állítólag az finom úgy is"
Mindenféle gyümölcstea is finom ízesítés nélkül is, azokat is próbáld ki.
Egész jó ez a tea, igaz kevés citrom levét azért tettem bele, a víznél több csúszik le belőle az biztos.. és így a víz se esik rosszul, hogy nem állandóan azt iszom.
A sima gyümölcstea nekem azért keserűbb.
Amióta tavaly nyáron elájultam, mert kiszáradtam (előtte alig ittam meg 1 litert nyáron is!), azóta baromira odafigyelek, hogy mindennap meglegyen a 2 liter. Eleinte nehezemre esett, hogy ezt tartsam, de mára már természetes, meg sem kell erőltetnem magam.
Amiket szoktam inni: legfőképpen víz (csapvíz!), a teákat cukrozatlanul, sokszor citrom nélkül iszom már évek óta, időnként frissen facsart citruslé, és gyümölcsök. Egyedül a kávét iszom cukorral, de abba is éppenhogy rakok, a teát már jobban szeretem önmagában (szerencsére ma már vannak nagyon finom teák amikhez nem kell cukor).
Szerintem fokozatosan próbálj leszokni a cukros teáról pl, azt én is csak úgy tudtam csinálni. Mindennap vagy minden alkalommal kicsit kevesebb cukrot tegyél bele a teába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!