Sovány vagyok, mit egyek?
Pont ugyan ennyi vagyok magassagra, sulyra.
En amikor sportoltam, akkor voltam 10 kiloval tobb, enni barmit ehetek, nem igazan latszik.
Nem számít, hogy fiú vagy lány, írta, hogy sovány, de a számok alapján látható is.
Mit egyél? Olyan ételt, ami az étrendedbe fér és ízlésednek is megfelel, meg tudod fizetni...etc. Millió lehetőség van. Hogy mennyit, az fontosabb kérdés, persze az egészség miatt az is számít, hogy mit. De nincs olyan, hogy ezt és ezt edd. Bármit kihagyhatsz, bár a zöldséget azért én megtartanám.
Azt sem tudom, hogy zsírosan vagy szénhidrátosan akarsz enni... Egy jó fehérjeforrás mindenesetre kell. Ha nem zsíros, akkor menjen mellé valami jó kis összetett szénhidrát, bár én eszem sovány fehérjeforrást zsírral és szénhidrátszegényen, az is egy opció. A fő, hogy jól érezd magad vele s elég sokat tudj belőle enni. Ne kalóriaszegény cuccokkal töltsd meg a hasad. Láttam már embert, aki csirkemellet evett salátával s csodálkozott, hogy nem hízik. Azokkal elég nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!