Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Sovány vagyok, mit egyek?

Sovány vagyok, mit egyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 174cm vagyok és 52,5 kg. Sovány vagyok mint látható. Mit egyek?9

2018. jan. 31. 15:26
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Mint látható?

Nem látható.

2018. jan. 31. 15:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk az rengeteget segített volna, ha kiderül, hogy lány vagy fiú vagy?
2018. jan. 31. 15:33
 3/7 anonim válasza:
Szerintem a magasság és testsúly közötti összefüggésből kikövetkeztethetőnek gondolta, erre értette, hogy "látható".
2018. jan. 31. 15:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Pont ugyan ennyi vagyok magassagra, sulyra.

En amikor sportoltam, akkor voltam 10 kiloval tobb, enni barmit ehetek, nem igazan latszik.

2018. jan. 31. 15:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindent! (De persze csak emberi fogyasztásra alkalmas dolgokat. Szóval üllőt, téglát, vasbetont azt ne.)
2018. jan. 31. 16:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem számít, hogy fiú vagy lány, írta, hogy sovány, de a számok alapján látható is.

Mit egyél? Olyan ételt, ami az étrendedbe fér és ízlésednek is megfelel, meg tudod fizetni...etc. Millió lehetőség van. Hogy mennyit, az fontosabb kérdés, persze az egészség miatt az is számít, hogy mit. De nincs olyan, hogy ezt és ezt edd. Bármit kihagyhatsz, bár a zöldséget azért én megtartanám.

Azt sem tudom, hogy zsírosan vagy szénhidrátosan akarsz enni... Egy jó fehérjeforrás mindenesetre kell. Ha nem zsíros, akkor menjen mellé valami jó kis összetett szénhidrát, bár én eszem sovány fehérjeforrást zsírral és szénhidrátszegényen, az is egy opció. A fő, hogy jól érezd magad vele s elég sokat tudj belőle enni. Ne kalóriaszegény cuccokkal töltsd meg a hasad. Láttam már embert, aki csirkemellet evett salátával s csodálkozott, hogy nem hízik. Azokkal elég nehéz.

2018. jan. 31. 17:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Az első komment valóban vicces, tényleg. Utolsó kommentelőnek köszönöm!
2018. febr. 2. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!