Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon sovány vagyok. Mit egyek?

Nagyon sovány vagyok. Mit egyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok 16 éves vagy 46 kiló kb sajnos ez nagyon csúnya. Mitől hízzak?.Mit egyek?.Tornázok akkor szintén fogyok szóval az nálam nemjött be.. Kellene nekem egy étrend meg,hogy hányszor egyek egy nap.Lehet furán hangzott ez a kérdés de már csak ti maradtatok nekem!.
2013. aug. 11. 10:23
 1/9 anonim ***** válasza:
sportolni kell, nem tornázgatni...izomépítést súlyzós edzéssel és tömegnövelő étrenddel lehet elérni...vagyis google-zz szépen rá a dolgokra, bár még jobb lenne, ha kifizetnél pár órát egy személyi edzőnek
2013. aug. 11. 10:25
 2/9 A kérdező kommentje:
falun lakok szóval itt nemnagyon van személyedző.:S
2013. aug. 11. 10:27
 3/9 Imreko válasza:
Porcukros zsíros kenyeret minél többször! :)
2013. aug. 11. 10:30
 4/9 A kérdező kommentje:
azigen:D
2013. aug. 11. 10:31
 5/9 anonim ***** válasza:
az elozonek igaza van:) enned kell sok szenhidratot! egyel mindennap husit stb. de izmosits is! garantaltan szep tested lesz!
2013. aug. 11. 10:35
 6/9 anonim ***** válasza:
mondták már, hogy a falun túl is van élet és gondolom, buszjárat is van ;)
2013. aug. 11. 10:40
 7/9 anonim ***** válasza:

nem minden 16 évesnek van heti 3*4000e személyi edzőre..

sőt nem ismerek olyat akinek van havi 48e erre...

2013. aug. 11. 10:43
 8/9 anonim ***** válasza:

nem is heti 3* kell menni hozzá, hanem pár alkalommal, amíg beszélnek egy étrendről és megtanulja, milyen gyakorlatot hogy kell csinálni

én meg biztos nagyon gazdag vagyok, mert ugyan személyi edzőm nincs, de havi 20-30 ezrem elmegy a sportolásra

2013. aug. 11. 10:51
 9/9 A kérdező kommentje:

hát télleg nincs 40-50 ezrem rá ..

nemis az alak hanem egy kis husi a lényeg.az lenne máár rajtam:)

2013. aug. 11. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!