Hogyan tudnék hízni viszonylagosan egészségesen étkezve?
Orvosnál voltál már? Komoly emésztési problémáid lehetnek, pl. gyomorsavhiány. Nem ártana kivizsgáltatni.
Addig pedig kezdj el probiotikumot szedni, és nem ártana valamilyen multivitamin, cinkpótlás, esetleg Béres csepp.
És egyél sok húslevest, a benne főtt zöldségekkel, főtt hússal együtt, tojássárgáját, néha egy kis májat.
Én is ilyen voltam 13 évesen, megnyúltam és irtó sovány. Én gyerekorvostól kaptam egy Peritol nevű gyógyszert, van ak nem bírja szedni mert álmosítja, én szünidőben kezdtem el, mire suli jött megszoktam.Na ettől nagyon zabáltam, ha nem bírja gyomrod a sok kaját, akkor ez nem jó.Rohamosan híztam tőle, teljesen jó lett a súlyom.
Ha nem bírod a kaját, nagyon könnyűeket kell enned, kis adagokat egyszerre, naponta legalább 6-szor.Pl.csirkemell párolt rizzsel salátával, hasonlókat.Ha már jobban bírsz enni, a kalóriát növelni kell, és dúsítani a kajákat, meg olyanokat enni, ami hízlal.
De jobb lenne, ezt anyukáddal megbeszélni, és vele orvoshoz menni, nincs-e baj a gyomroddal, emésztéseddel?Vagy lehet stresszes vagy nagyon.Bélféreg is okozhat soványságot.Nagy dózisú multivitamint szedni kéne/pl.Lenkei félét/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!