Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnék hízni?

Hogyan tudnék hízni?

Figyelt kérdés

Hali :) Én egy 14 éves lány vagyok, 161 centi és 41 kg. Tudom, nagyon kevés. Az a helyzet hogy a suliban az orvos is megkérdezte hogy biztos van-e étvágyam és igen. A szüleim aggódnak mert tényleg nagyon kevésnek találják a súlyomat és szeretnék ha valahogy többet ennék. Elég sokat eszek amúgy, de úgylátszik mégsem annyit, hogy hízzak is egs picit. Alapjáraton nekem magammal semmi bajom nincs, csak egy icipicit szeretnék hízni. Legalább legyek 46. De amúgy pl a barátom is ilyen nagyonvékony fajta szóval ezèrt is illünk külsőleg össze:D

És megpróbálok többet enni de valaki, aki jártas ebben az egész témában tudna nekem segíteni? Mikor érdemes többet, vagy mennyit kell enni vagy étkezések között kell-e nassolni mindig, vagy miket érdemesebb fogyasztani.

A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!:)

2017. dec. 9. 08:02
 1/7 Unikornispata ***** válasza:
Ilyen a genetikád szerintem.Majd fogamzásgátló meg babák után biztos felszalad pár kiló,persze ez méga távoli jövőd zenéje.Én ezzel a hogyan hízzak dologgal azért nem vagyok kibékülve,mert lehet,hogy jobban mutatnál néhány plusz kilóval,de ugyanakkor meg nem egészséges zsírt felhalmozni.Ezt azért mondom,mert ezzel a módszerrel a legkönnyebb hízni.Szerintem egyél több egészséges ételt,olyanokat,amikben van sok szénhidrát és fehérje!
2017. dec. 9. 08:08
 2/7 anonim ***** válasza:
21%

mint előttem is írták, szedjél fogamzásgátló hormonokat.

Semmi esetre se sportolj ne adj isten szteroidokat szedj.

2017. dec. 9. 08:45
 3/7 Unikornispata ***** válasza:
Nem igazán javaslat volt,hanem tényközlés,hogy majd ha az lesz esetleg,akkor hízik.Szerintem 15 évesen még ráér azzal,annak is rengeteg mellékhatása lehet.
2017. dec. 9. 08:57
 4/7 anonim ***** válasza:
milyen mellékhatása van a sportnak? :DDD
2017. dec. 9. 09:05
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válszokat :D az biztos hogy genetika miatt vagyok inkább ilyen mert apukám naaagyon vékony és anyukám, hát neki van alakja szóval nem olyan mint én (xd) de ő is elég vékony.

Hiába mondom hogy ez azért van mert ők is ilyenek és egyszerűen nem tudok így hízni, pláne hogy még magas is vagyok ahhoz képest, apukám folyton azt mondja hogy többet kéne ennem. De egyeszerűen nem tudok többet enni.

2017. dec. 9. 09:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kettes ne biztasd már arra hogy iéyen hülyeség miatt szedjen fogamzásgátlót...

Kérdezö, ne törödk velük, majd hizol még.

Én 17 éves koromig 51-2 kilo voltam a 170 centimhez.

Most 28 vagyok és 58 volt a maximum, karácsonyi zabák után, de vissza ia fogyok minig 53-ra, ha már nincs sok süti.

2017. dec. 9. 10:39
 7/7 Unikornispata ***** válasza:
Nem a sport mellékhatásáról írtam,hanem a tablettáéról!
2017. dec. 9. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!