Hogy van ez a hízás?
Figyelt kérdés
Régebb koplalással pár honap alatt 15kilót fogytam. Csont,bőr voltam,nem volt eröm,fáztam stb.. utána falásrohamok jelentkeztek,egyre nagyobbak. Azóta mindent összezabálok,ha rámjön egy teljes napom az evésről szól. Hogy fér belém ennyi étel? Ezekszerint mégse rakódik mind le? Mert most egy ideje megálltam a hízásba,pedig ilyenkor egésznap tömöm magam(liszt ,cukor,zsir...mindennel) utána levö nap nem eszem semmit,utána csak zöldség+gyümölcsöt. Majd mefint zabanap és igy folytatodik.. hogyhogy nem vagyok akkora mint egy ház,ha ennyit zabálok egyszerre? Vagy majd késöbb fogok elhizni vagy hogy van ez?2017. nov. 24. 16:31
11/15 anonim válasza:
Egyértelműen igen. Persze ne arra számíts hogy egy csapásra huss és rendben van minden. A testi problémák mögött szinte mindig van valami lelki/mentális probléma is. Ezeket együtt kell rendbehozni.
12/15 A kérdező kommentje:
Egyre csak süllyedek és ártok magamnak. Hiába probálkozom,miért nem megy??? Elkezdtem imádkozni,meditálni,kérni Isten segitségét,de valamiért nem megy. Sose gyogyulok meg? Nagyon depresszios vagyok,mit tegyek? Miért várom a csodát még mindig,pedig tudom,hogy ugy sincs,mégis reménykedem ,mint egy gyerek.. foéytan csak sirok,vissza se tudom fogni,vugyog a könny a szememböl
2017. nov. 25. 13:01
13/15 anonim válasza:
Nagyon belesüllyedtél az önsajnálatba. Próbálj valami értelmes tevékenységet találni amikor mással vagy másokkal foglalkozol és nem magaddal. Az ima sem rossz de hit nélkül mit sem ér. Gondolj másokra és ne csak magadat sajnáld.
14/15 anonim válasza:
Minden testnek van egy stabilizácios súlya. Ezért ha többet fogytál mint kellett volna, nem csoda ha a tested vissza akar jutni az egészséges szintre. Utána Majd nem fogsz tovább hizni. (Egy anorexiabol gyogyult lany)
15/15 anonim válasza:
ja és probalj meg minel kiegyensulyozottabban enni ,hogy ne kelljen bezabálni utána meg koplalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!