Hogy van ez a hízás?
Figyelt kérdés
Régebb koplalással pár honap alatt 15kilót fogytam. Csont,bőr voltam,nem volt eröm,fáztam stb.. utána falásrohamok jelentkeztek,egyre nagyobbak. Azóta mindent összezabálok,ha rámjön egy teljes napom az evésről szól. Hogy fér belém ennyi étel? Ezekszerint mégse rakódik mind le? Mert most egy ideje megálltam a hízásba,pedig ilyenkor egésznap tömöm magam(liszt ,cukor,zsir...mindennel) utána levö nap nem eszem semmit,utána csak zöldség+gyümölcsöt. Majd mefint zabanap és igy folytatodik.. hogyhogy nem vagyok akkora mint egy ház,ha ennyit zabálok egyszerre? Vagy majd késöbb fogok elhizni vagy hogy van ez?2017. nov. 24. 16:31
1/15 anonim válasza:
Én is voltam anorexiás, és rosan sovány.
Amióta elmúlt hiába eszek normális adagokat, 54-nél nem tudok feljebb menni, de ha pl. foghúzás után nem eszek 3-4 napig szilárdat, már lemegyek 50-re.
2/15 A kérdező kommentje:
De én ilyenkor nem normál adagot eszem,hanem brutá sokat. Hogyhogy nem hizok?
2017. nov. 24. 16:42
3/15 anonim válasza:
Semmi különös nincs ebben...pont úgy tesztek mint eleink pár tíz, vagy százezer évvel ezelőtt...ha volt mit enni, akkor ettek hányásig, ha nem, akkor heteken át éheztek..
ez így volt a jégkorszak alatt is, a barlangokban. megettek mindent, ami szaladt, mászott, vagy úszott..
néha a beteg embert is..
és most itt vagyunk...
4/15 A kérdező kommentje:
De,ha befalok 10.000 kaloriát,akkor nem akkora káne legyek,mint egy vizilo?
2017. nov. 24. 17:11
5/15 anonim válasza:
Attól hízik valaki ami a kajából lerakódik mert nem hasznosítja a szervezet rögtön hanem zsír formájában raktározza. Ha gyors az anyagcseréd nehezebben hízol pl.Ha egyszer sokat eszel máskor meg szinte semmit akkor ugyanott vagy mintha normál ütemben táplálkoznál de van egy különbség: az egyenlőtlen terhelés nagyon megviseli a szervezetedet. Ezér nem ajánlatos így táplálkozni mivel felborul a normál anyagcseréd. Olyan mint ha autóval egyszer padlógázzal közlekedsz egy napig majd egy napig 30-al csettegsz. Hát az sem tesz jót. ;-)
6/15 A kérdező kommentje:
Nem olyan,mintha normál lenne,mert több,mint 3napi kajaadagot viszek be aznap. Ami elég brutális
2017. nov. 24. 20:19
7/15 anonim válasza:
Hát nem is normális... Próbálj beállni egyenletes ütemre.. Nem tudom mi áll a háttérben, de az általad leírtak alapján bulimiára tippelnék csak nem a hagyományos zabálós- hányós formában. Inkább a zabálás-lelkiismeretfurdalás-zabálás konformációban. Persze a diagnózis inkább orvosi kompetencia. :-)
8/15 A kérdező kommentje:
Elfogok hizni?
Elötte szoktam hashajtot bevenni,mert,ha nem akkor nem tudnám kikakálni ezt a sok kaját... :/
2017. nov. 24. 20:56
9/15 anonim válasza:
Normális ütemben kell enni és nem fogsz elhízni. Számomra érthetetlen ez a súllyal kapcsolatos folyamatos paranoia ami napjainkat belengi. Kiegyensúlyozott táplálkozás (naponta többször és kevesebbet) és elegendő mozgás mellett kicsi az esély hogy elhízz. persze ha esetleg nincs pajzsmirigy vagy egyéb hormonális problémád. Az hogy valaki zabál és utána/előtte hashajtózik az természetellenes viselkedés. Miért kellene pótszereket használni és rendszertelenül élni. Csak abban az esetben viselkedik valaki így ha valami lelki probléma is van a háttérben.
10/15 A kérdező kommentje:
Ha megoldodik a lelkiprobléma elmulik a falásroham?? Mert nagyon el vagyok keseredve,mindent kiprobáltam már:(
2017. nov. 24. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!