Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 180 kg-os emberek komolyan...

180 kg-os emberek komolyan örömet lelik az evésben?

Figyelt kérdés

Most nézem a Lifenetwork-öt, és arról beszélt benne egy férfi, hogy alig várta 180 kg-osan, hogy mikor ehet utoljára..

Én 120 kg vagyok, de nem tudom, miért?! Nem is eszek sokat, és nem szemeteket. Alig eszek :S

Nekem hányingerem van már szinte minden kajától, nem kívánok semmit, mert milyen undorító vagyok már :S

17/L

2010. máj. 29. 22:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Jómagam is jelentős túlsúllyal rendelkeztem, de sosem takaróztam azzal, mitől lettem ennyi.Attól, hogy lusta dög vagyok, bár édességet nem, de annál több más kaját ettem össze, mozgás semmi.A levegőtől nem hízunk!

A kérdező csak egyszer tegye meg azt, hogy egy papírra levezeti hogy mit eszik-iszik. De úgy, hogy magának legyen őszinte.És meg fog lepődni!

Olyan nincs, hogy az ember nem eszik meg egy nap 600 kalóriát, mégis hízik....

És még valami....Tavaly ezzel a módszerrel, hogy leírtam a napi kajákat, elindultam egy olyan úton,ami minusz 40 kg-hoz vezetett.Mert amikor elolvastam másnap reggel, hogy miket zabáltam össze, magam előtt szégyelltem a pofám...

2010. máj. 31. 05:00
 22/25 anonim ***** válasza:

Utolsónak: anyagcsere zavar esetén lehet hirtelen hizás,ezt okozhatja például valamilyen pajzsmirigy betegség..

ez eddig oké is. De ha az emebr hirtelen hizik 20 kilot (tegyük fel),úgy hogy nem zabálja degeszre magát,akkor fel kellene tünnie hogy valami nincs rendben és orvoshoz fordulni. Gyógyszerrel teljesen tünetmentessé tehető,kezelhető..csak sok ember még a saját egészségére is igénytelen,és igy ráfogják hogy azért mert beteg vagyok.

És itt nagyon szeretnek ezzel doibálozni,pedig 50 emberből 1 hizik meg ilyen probléma miatt saccperkábé:) a többi csak eszik,eszik,nem mozog semmit,majd holnap elkezdek tornázni,jaj ezt a szelet tortát még megeszem utána nincs több...

stb stb! Az összes rohadt kifogást ismerem,azért mert én is ezeket hazsnáltam dagadék koromban!:D

2010. máj. 31. 12:16
 23/25 anonim ***** válasza:
hopp,elnézést már nem az utolsónak cimeztem:) Hanem aki kérdezte,hogy milyen betegségtől lehet 120 kilora meghizni
2010. máj. 31. 12:18
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem érdekelnek a kifogások, meg a blabla szövegek... Akármilyen zavarral is küzd valaki, akkor se magyarázza meg nekem senki, hogy nem azért lett kövér, mert mértéktelenül eszik.És nem minőségi kajákat!
2010. jún. 1. 16:51
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszi moderátorok, hogy kijavítottátok az utolsó választ. :)
2010. jún. 1. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!