Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 180 kg-os emberek komolyan...

180 kg-os emberek komolyan örömet lelik az evésben?

Figyelt kérdés

Most nézem a Lifenetwork-öt, és arról beszélt benne egy férfi, hogy alig várta 180 kg-osan, hogy mikor ehet utoljára..

Én 120 kg vagyok, de nem tudom, miért?! Nem is eszek sokat, és nem szemeteket. Alig eszek :S

Nekem hányingerem van már szinte minden kajától, nem kívánok semmit, mert milyen undorító vagyok már :S

17/L

2010. máj. 29. 22:48
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:

jézusom, és még nassol is! chipset, csokit.. :O

én csak akkor merek egy kis nasit enni, ha aznap sokat voltam talpon, és nem igazán ettem :S

2010. máj. 29. 22:50
 2/25 anonim ***** válasza:
Akkor te hogy jutottál el 120 kg-ig?:O
2010. máj. 29. 22:52
 3/25 A kérdező kommentje:

Na látod, ez az amit én sem értek :S

Sose ettem sokat, bár elég keveset mozogtam mindig is. Csak a tesiórák. Nassolni is csak ritkán.

Most már szinte alig eszek. Reggel egy pogácsa, délbe fél tányér ebéd, este egy kis gyümölcs. Szerintem ez nem sok :S

2010. máj. 29. 22:54
 4/25 anonim ***** válasza:

Én egész nap eszek megállás nélkül zsíros, cukros fehérjedúst mindent. De azt így nem lehet leírni :D anyám közbe rámszól hogy ez így már sok lesz

184 cm vagyok 58 kg :D

Üdv

17/F

5/25 anonim ***** válasza:

jah és nem nagyon szoktam mozogni, közbe lejárok konditerembe de nagyon ritkán.

előző válaszoló voltam

6/25 A kérdező kommentje:

brr fúj :S

Hát nem tudom.. Szerintem 120 kg-osan neked is hányingered lenne mindentől.. :(

Különben szerelmem is olyan, mint te.. Mindent össze eszik, elmegy tőlünk 6kor, otthon 8kor rendel pizzát és egy főételt.. :P

2010. máj. 29. 22:55
 7/25 anonim ***** válasza:

hát jah én meg nem tudok semmit se hízni (sajnos ) jó lenne 10-15 kiló de hát ez van :D majd idővel

lehet neked is idővel áll be az anyagcseréd

2010. máj. 29. 22:56
 8/25 anonim ***** válasza:
Pedig a mozgás a legfontosabb. Nem hiszed el, de én úgy fogytam soakt, hogy napi 2-3 órákat csavarogtam a barátnőimmel. Este ugy jöttem haza, hogy a lábam alig éreztem:DD Ilyen egyszerű dolgok, de mégis hatalmas dologra képesek.
2010. máj. 29. 22:57
 9/25 A kérdező kommentje:

Szerintem járj többet kondiba, biztos izomnak örülnél és nem hájnak :)

Nekem nagyon undorító a testem, ne akarj 1 dkg hájat se!!

2010. máj. 29. 22:58
 10/25 anonim ***** válasza:

Először is 120 kilóval semmikor nem kellene nassolást engednek magadnak,másodszor normálisan kellene étkezni,esetleg meglátogathatnál egy dietetikust aki összeállit neked egy étrendet...

harmadszor kicsit irónikus,hogy 180 kilós embereket szólsz meg,mikor neked is kellene nem keveset fogynod ha 40 éves korodnál tovább akarsz élni.

2010. máj. 29. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!