180 kg-os emberek komolyan örömet lelik az evésben?
Most nézem a Lifenetwork-öt, és arról beszélt benne egy férfi, hogy alig várta 180 kg-osan, hogy mikor ehet utoljára..
Én 120 kg vagyok, de nem tudom, miért?! Nem is eszek sokat, és nem szemeteket. Alig eszek :S
Nekem hányingerem van már szinte minden kajától, nem kívánok semmit, mert milyen undorító vagyok már :S
17/L
Én tesiórán próbálok minél többet mozogni. Bár elég nehézkes 120 kg-osan futni, néha már a lábam fáj, de azért folytatom..
Itthon is tornáztam, de cikinek tartottam itthon, mert senki se tornázik. Különben ők is kövérek.. 90 kg körül vannak.
Azért szólom meg, mert ebbe a műsorba, amit épp nézek, a 180 kg-os fiú reggelire 6-7 tojást, bacont, 4 szelet kenyeret, stb-t eszik, mindenféle chipset...
Szerintem van különbség közöttünk.. Nekem hányingerem van már mindentől.. :/
Különben szerintem havonta-2 havonta 1 kis kocka csokitól nem hízok 10 kg-ot...
Szerintem valamit nagyon elronthattál... :S
Ha annyit ennél, amit leírtál, nem lennél annyi kg. Biztos, hogy nincs valami bajod?
Tudod, vannak függőségek:drog, alkohol és sajnos az evés is az lehet! De ha nézni szoktad a LifeNetwork-öt, akkor ezt tudod.
Én megértem azt a srácot, személy szerint 112kg vagyok 178cm magassághoz. Sajnos imádok enni! Az is baj, hogy gyorsan eszem és mindig későn érzem meg, hogy tele vagyok! :-(
Aki ennyire meghízik, az sztem „csapdába” esik. Eljut egy idő után oda, hogy ekkora lett, nincs semmi jó az életben, mindenki megszólja (lásd te is) és az evésbe menekül.
Ha valaki eljut odáig, hogy elég, változtatni kell ezen, akkor sztem nem elég a dietetikus, pszichológus is kéne hozzá, mert nem véletlenül lesz valaki függő!
Az egyik műsorba volt, hogy az ételfüggőnek nem mondhatod azt, hgoy ne egyél, mert enni kell, hogy éljél, és ez egy kicsit olyan, mintha egy alkoholistának azt mondanád, hogy 1-2 pohár pia belefér a napba, vagy a narkósnak mondanád, hogy 1 csikot felszivhat naponta!
Gondolom majd jön a „megkövezés”, hogy ilyeneket irok. :-(
Nem vagyok egy akaratgyenge ember, legalábbis nem teljesen, mert a cigit letudtam tenni több mint 3 éve!
Ha meg fogyókúráztál, vagy most is csinálod, akkor tudod, hogy nem egyszerű.
Egyébként lehet, hogy nálad van valami hormonális probléma, házi orvosoddal nem tudsz erről beszélni, hogy küldjön kivizsgálásra? pl: endokrinológushoz, gasztroenterológushoz.
Szinte biztosra veszem,hogy nem tartottad a diétát.. amugy meg "nem 1 kocka csoki/hónaptól hizol 10 kilot" igy könnyü magadra szedni százhusz kilót..
Mivel a családtagok is kövérek gondolom tészta meg kenyér van dögivel,abbol meg nem kell sokat enni.. koplalni meg semmi értelme.
Nem is eszek sok tésztát :)
Tök normálisan eszünk, sok csirkemell, én köretet nem is eszek, kenyérnek számít a reggeli péksüti? Mert akkor azt eszek :D
Gratulálok a reggeli péksüteményhez!:D
Azt mondja már meg valaki, hogy hogy a f@szomba lesz akármi betegségtől 120 kiló az ember?:D
Miből lesz az a sok zsír? Amelyik barom meg tud győzni, annak fejet hajtok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!