Mi számít koplalásnak?
Bármint milyen étrend számít koplalásnak?
(Nem azért kérdem mert énis koplalni akarok)
Csak nagyon keveset eszem. De mindennap van széklet vagyis nagyon gyors az anyagcserém. Szóval az koplalás ha csak zöldség -zabkása-fehérjeturmix meg ilyen exrudált kenyeres dolgokat eszem?
Nem, amit te írtál az nem koplalás. Vagyis az is lehet koplalás, de nem feltétlen az.
Akkor koplalsz ha sokkal kevesebbet viszel be az alapjárat kalóriaigényednél.
Tehát nekem pl 2100a napi alapjárat kcal égetésem, és egy 1000kcal már koplalás lenne.
Az a koplalás, ha jóval a napi kalóriakereted alatt táplálkozol, vagy egyáltalán semmit.
Az, hogy csak olyanokat eszel, az csak egy rossz, egyoldalú táplálkozást eredményez, ami akár később vezethet betegségekhez is, de nem feltétlenül.
Valószínűleg éreznéd, hogyha éheztetnéd a szervezeted, és hosszútávon látszódna is rajtad.
Igazából én nem számolom a napi kalóriát mert feleslegesnek tartom
Sportolok is mellé rendszeresen és nem eszek semmi rossz fajta szénhidrátot.
Amúgy 13/l vagyok és csak azért kérdem hogy nem-e koplalok mert azt nem szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!