Ez koplalásnak számít?
Figyelt kérdés
ha eszek 1 nap 1 almát, 1 müzliszeletet és magában iszok zöld teát és vizet az koplalásnak számít? Mellette otthoni gyakorlatokat végzek , hogy laposabb hasam legyen és kerek fenekem.2016. febr. 27. 11:35
1/4 anonim válasza:
Igen, ez erős koplalásnak számít és rövid időn belül is komoly hiánybetegségeket okoz. A hasadat hatékonyan tornagyakorlatokkal tudod lapossá tenni, nem pedig éhezéssel.
2/4 anonim válasza:
Ez bizony koplalás, és nagyon káros. Miért pont müzliszelet? Ha nem eszel minden nap megfelelő mennyiségű fehérjét, az izmaid le fognak épülni, zsír hiányában pedig az agyad/idegrendszered is. Hagyd el a gabonaféléket, esetleg paleózz, attól is nagyon jól lehet fogyni, sőt a hasad is lapos lesz.
3/4 anonim válasza:
Kerek fenékhez izom kellene, ezzel a diétával 0 fehérjét viszel be, tehát a teljes izomzatod le fog épülni, és olyan lapos lesz a feneked, mint egy asztal, csak annál sokkal löttyedtebb.
Ha már mindenáron nagyon keveset akarsz enni, akkor húst, tojást, túrót egyél.
4/4 anonim válasza:
Huha, bőven, tapasztalatból mondom, hogy NE csinálj ilyet, az agy működéséhez szénhidrát kell, megfelelő mennyiségű. Mondjuk én pszichés okokból nem ettem emberek előtt, meg is lett a böjtje mert nem nagyon szép jegyeim voltak, nem is túl rosszak, de mióta megtanultam ezt leküzdeni azóta valamennyire jobban mennek a dolgok, a szellemi és a fizikai munkához is kell. Tarts be egy rendszeres táplálkozást, minden szervezetnek másként kell adagolni a tápanyagokat, a női meg a férfi táblázatok nagyon átlagosak. Én úgy gondolom, hogy nem gyakran, de kell olyan napot tartani mikor szinte csak iszol (persze nem vér komolyan venni a "csak ivást"), mert az egyfajta méregtelenítés. A müzliszeletek általában nagyon cukrosak (nem mind,de a legtöbb), tehát ha abból megeszel egyet, akkor már a félnapi szénhidrátmennyiséged megvan és még éhes is maradsz az esetek többségében. Nálam az edzés is úgy működik, hogy nem kényszerítem magamra minden nap mert úgy tuti, hogy nem fogom megcsinálni egy idő után és úgy edzek, hogy válogatok a gyakorlatok között, például nem szeretek fekvőtámaszozni, ezért egyfajta "félfekvőket" csinálok, nem a földön, hanem az ágyon, könnyítetten, így hajlandó vagyok szerencsére! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!