A kenyér belseje vagy a héja az egészségesebb?
Melyik a könnyebben emészthetőbb, táplálóbb?
(nem érdekelnek az alternatív zsömle, kifli, kenyerekről vélemény:
rozs, magos)
ugyanaz bakker.
és mivel fehér liszt cukor meg glutén van benne nem lesz könnyen emészthető.
a gluténmentes kenyér lesz könnyebben emészthető.
Megint a laikusok akik először szolnak hozzá, szarhoz sem értenek és mindenhez hozzászólnak, = így önáltatják magukat és környezetüket online/ offline, hogy szorul beléjük némi intellektus, úgy, hogy életükben jó ha két könyvet ki olvastak(a kötelezőből, felsőben) meg napi 3 facebook -os posztot amit az azonos intellektussal rendelkező két bites barátja írt :)
Jobban örülnék egy ciknek amit egy akadémikus írt nem a szabadidejében okoskodás céljából.
Nem ér a válaszotok egy fabatkát sem, ugyanis, tehát, tulajdonképpen atttól, hogy egy és ugyan azon alapanyagokból készült a kenyér attól még a szerkezete teljesen más.
u.i: nem kell okoskodni a szabadidőtökben, inkább olvassatok, hja az fárasztó, nem megy, azért kell gyakorolni, hogy szoruljon belétek egy KEVÉS intellektus.
Attól, hogy forgatom még nem fogom jobban ismerni a "A magyar helyesírás szabályait", talán ha végigolvasom és memorizálom.
(amíg érthető a mondatom/ más mondata tartalmilag addig legkevésbé sem fog zavarni az, hogy nyelvtanilag nem helyes néhány szó, pl: hogy a papagájt milyen ly/j -vel írja/ írom)
Javaslom legközelebb a feltett kérdésre válaszolj, s főleg ne az után okoskodj, hogy ide trollkodtál másodiknak valami olyan nagy hülyeséget ami csak a te sötét troll-panel-prolifejedben/ -nek vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!