Hogy készül a kenyér belseje?
Figyelt kérdés
2016. febr. 22. 19:23
1/10 anonim válasza:
Sütve, ahogy a kenyér héja is. Csak nem ezt akarod te is megcsinálni? [link]
2/10 anonim válasza:
Kulon kell csinalni aztan a hejaba tolteni tudatlanok
3/10 anonim válasza:
Már megint megint??😊
A héját már megkérdezték..
4/10 anonim válasza:
"Kulon kell csinalni aztan a hejaba tolteni tudatlanok"
De előtte lőni egy héját, majd kisütni.
5/10 anonim válasza:
Amikor készíted a héját, ugyebár megmarad a tojás héja, a liszt és élesztő csomagolása, a só zacskója.
Na ezeket darálják, meggyúrják, és beletöltik a héjba.
6/10 anonim válasza:
Azt a pék tojja. A héja pedig úgy szárad rá idővel.
8/10 anonim válasza:
Élesztővel tenyésztik, jól megverik, aztán a sorsára hagyják. A magányos héj bánatában rátelepszik, és tüzes szerelemben makacsul ráragaszkodik. Általában pár napon belül kis morzsák születnek.
9/10 anonim válasza:
4 es jo lesz az citrom hejaba is az legalabb savanyu madar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!