Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnák hízni?

Hogyan tudnák hízni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen 6 éves korom óta nagyon sovány vagyok,

162cm,35kg 14/F

Nemtudom mit tegyek mi segítene tömegnövelő akár,probalok rengeteget enni de nagyon nem mozdul a súlyom es nagyon zavar.Most kezdtem el nőni es ugy egyre rosszabbul nezek ki. Voltam mar tobb vizsgálaton is egészséges vagyok se pajzsmirigy problemam se semmim. Regebben refluxom volt de mar nem is szedek ra semmit mivel nem érzékelem es elhanyagolhato.

2017. júl. 13. 00:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy laktózérzékeny akkor esetleg megpróbálhatnád hogy mindennap megiszol egy liter tejet. Lehetőleg 2,8% vagy a fölött. A lényeg h zsírosat. Még nem hallottam h ettől valakinek ne indultak volna meg a kilók. Ha egyszerre iszod akkor gyomrod is tágítja kicsit. Aztán azon kívül h puffadsz kicsit nem nagyon csinál semmi olyat ami ártana az egészségnek. Közben edzhetsz is ha szeretnél.

Próbáld ki egy hétig mondjuk, aztán meglátod h tetszik e. Az biztos h olcsóbb mint a tömegnövelő porok.

2017. júl. 13. 00:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Van, aki sok evéssel sem tud zsírt felszedni, de olyan a világon se sok, aki ne tudna izmosodni. Edzés és megfelelő étkezés, 35 kilóhoz még gyors anyagcsere mellett sem kellhet rengeteget enni... Persze van, akinek nem megy eleget enni, ha pedig felszívódási vagy más efféle egészségügyi problémád van, akkor nem segít, akkor ki kéne vizsgáltatnod magad, de azt írod, egészséges vagy.
2017. júl. 13. 00:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy eszek bőven probalok edzeni is de nagyon semmi. Ezért kérdezem h mit tegyek mert nemtudom.
2017. júl. 13. 01:04
 4/4 Cortez70 válasza:
Pedig az a megoldás ha több kalóriát viszel be.
2017. júl. 13. 04:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!